דרוש מידע בדיקה דיסקרטית לקורונה - יש חיה כזו?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת אפשרות לבדיקה אמינה ודיסקרטית לרב שיש חשש שהוא חולה בקורונה, מבלי שיוודע על כך לרשויות, מטעמים שונים,
יש דבר כזה? אשמח לדעת...

• הוסף לסימניות
כן יש!
אני מחפשת לך את המודעה שראיתי
מקווה שאמצא...

• הוסף לסימניות
בדיקת סטיק היא לא מספיק אמינה, רק בדיקת מטוש במעבדה מוסמכת.
וזה למיטב ידיעתי אין בארץ ללא דיווחץ

• הוסף לסימניות
מצאתי!
בדיקת קורונה ביתית בעלת תקן אירופאי מחמיר
תשובה מיידית תוך 15-20 דקות
רואים לבד את התוצאה בבית
והתוצאות אינן מועברות לשום גורם
מחיר של 100 ש"ח לבדיקה
לשמיעת פרטים ולפרוט מוקדי חלוקה
התקשרו לטלמסר המידע 24 שעות
0722378494

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו בדיקה ביתית כזו
שילמנו מחיר גבוה מאד!!! כי זה "סופר אמין"
זה יצא שלילי.
בוקר למחרת הגיעו התשובות מקופת חולים- חיובי!!

• הוסף לסימניות
למה שלא תפנו ל"חסדי עמרם", שמעתי על רב שעשו לו בדיקה בבית עם מטוש ומעבדה פרטית (לא ממש יודעת סטנדרטים ואמינות אבל לכאו' זו מעבדה רגילה...), כרגע הרבנית לא תענה לי, אם תירצי/תצטרכי אתקשר בבוקר, תעדכני.

• הוסף לסימניות
למה שלא תפנו ל"חסדי עמרם", שמעתי על רב שעשו לו בדיקה בבית עם מטוש ומעבדה פרטית (לא ממש יודעת סטנדרטים ואמינות אבל לכאו' זו מעבדה רגילה...), כרגע הרבנית לא תענה לי, אם תירצי/תצטרכי אתקשר בבוקר, תעדכני.
אשמח לקבל מידע נוסף.. טלפון או פרטים נוספים. תודה רבה

• הוסף לסימניות
התקן הישראלי מאוד מחמיר, יכול להיות שבגלל זה יש הבדלים.
גם אם זה נכון שהתקן הישראלי מחמיר יותר, זה לא ההבדל, כי בדיקות סטיק תמיד היו ויהיו פחות אמינות, וזה עוד לפני השאלה האם מי שביצע את הבדיקה ידע לעשות אותה או לקרוא את תוצאותיה נכון.
ואגב התאוריה שהתקן הישראלי מחמיר יותר הוכחשה כבר.

• הוסף לסימניות
אני מחפשת אפשרות לבדיקה אמינה ודיסקרטית לרב שיש חשש שהוא חולה בקורונה, מבלי שיוודע על כך לרשויות, מטעמים שונים,
יש דבר כזה? אשמח לדעת...
תמצאו איזה פיתרון חוקי, אבל לא ח"ו ללכת להיבדק במרכזי בדיקה שלא צריך להציג ת.ז. ולומר מספר זהות של מישהו אחר.
כי זה לא חוקי בעליל

• הוסף לסימניות
יש בדיקה של דגימת רוק
אמינה לחלוטין יצאה זהה לבדיקת מטוש
נעשתה במעבדה של חברה פרטית

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לבדיקת מעבדה אבל אנונימי
אין לי פרטים רק שמעתי ממשהי שעלה לה 300 שח
עושים את זה מאחורי הקלעים ומוטב לא להרחיב ברבים אם יש לך פרטי התקשרות

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי,
בדיקה ביתית יכולה להיות אמינה רק במקרה של תוצאה חיובית,
תוצאה שלילית בבדיקה ביתית - מצריכה בדיקה נוספת של מטוש וכדו'.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הבאת אותי לחשוב על כך, שכל בדיקה רפואית יש עליה חסיון רפואי.
ובקורונה הכל מותר, זה מגיע לכל מקום, לאו דווקא חיוני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה