קורונה בדיקה סורוליוגית

• הוסף לסימניות
אולי מישהי יודעת
אם אני רוצה לעשות בדיקה סורולוגית במכבי ובעלי בכללית.
מהצריך לעשות בשני קופ"ח האלו? למי פונים במכבי ולמי בכללית?

• הוסף לסימניות
היה מישהו במשפחה מאומת? אם כן מקבלים.
אם לא, אולי צריך לבקש מהרופא הפניה, כי יש לכם אמא מבוגרת או סבתא רבה...

• הוסף לסימניות
אולי מישהי יודעת
למוקד שלהם,
כללית *2700
מכבי *3555

• הוסף לסימניות
תנסו מרופא המשפחה.

• הוסף לסימניות
מה שמטריד זה שמי ששמעתי שעשה בקופת חולים יצא שלילי

• הוסף לסימניות
אולי מישהי יודעת
במכבי את צריכה לבקש מרופא משפחה הפניה והוא ישאל אם הייתם בקרבת חולה מאומת , לאחר שיש הפניה צריך לקבוע תור או באתר או במוקד הטלפוני

• הוסף לסימניות
היום 3 אחיינים שלי יצאו חיוביים במספר גבוה בבדיקה של קופ"ח כשבבית היה מאומת לפני כחצי שנה...

• הוסף לסימניות
בקופות החולים יש דרישה לרף גבוה של נוגדנים ולכן מי שיש לו מעט נוגדנים יוצא שלילי כך הסבירה לי אתמול לוקחת דמים במעבדה.(מאוחדת)

• הוסף לסימניות
גם מכבי נותנים לאחרונה רק חייובי שלילי. וכל מי ששמעתי יצא שלילי גם אחד שהיה שבועים בלי טעם וריח.

• הוסף לסימניות
גם מכבי נותנים לאחרונה רק חייובי שלילי. וכל מי ששמעתי יצא שלילי גם אחד שהיה שבועים בלי טעם וריח.
אני הייתי חודשיים בלי ריח, ובקיץ כשעשו את הסקר יצא לי שלילי.
מעניין מה היה המספרים.

• הוסף לסימניות
פניתי דרך האתר לרופא וקיבלתי הפניה לבדיקת נוגדנים.
גם בכללית וגם במכבי.
בכללית קיבלנו תשובה חיובית, עם פירוט של הערכים.
במכבי עוד לא קיבלנו תשובה (יש שם המתנה מאוד ארוכה לבדיקות).

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות בתל השומר ב 200 שקל בערך
אולי שם זה יותר אמין...
אני עשיתי שם לפני כמה חודשים ויצא שיש לי נוגדנים ב"ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה