למיטב הבנתי הנוגדנים הטבעיים של מחלים והנוגדנים שנוצרים מהחיסון הם שונים.במידה ויצאה לי תוצאה חיובית בבדיקה סרולוגית שביצעתי לאחר חיסון בודד ללא מנה שניה. האם אני זכאי לתעודת מחלים מקורונה? (אני צריך מקור כתוב לזה ממשרד הבריאות).
תודה
את התעודה החדשה?אחד מבני משפחתי עשה חיסון אחד והצלחתי להנפיק לו תו ירוק ממשרד הבריאות.
דף הבית - אתר רמזור קורונה (health.gov.il)
כןאת התעודה החדשה?
והוא עשה בדיקה סרולוגית לאחר החיסון?
והוא גם לא אומת כחולה לפני כן?.
הוא היה מקבל אישור מחלים ותו ירוק גם אם מעולם לא היה לוקח חיסון.הוא קיבל חיסון.
התחיל להרגיש לא טוב, לכן עשה בדיקה
אומת כחולה.
ואחרי שהתרפא קיבל שיחרור....
ואישור מחלים
ודרך האתר שצירפתי באשכול הורדתי לו תו ירוק.
היה גם אחד שבאותו יום זכה בלוטו, והרבה שנשותיהם ילדו באותו יום, ואפילו אחד שהבן שלו התארס בו ביום.ההורים שלי ברגע שקיבלו את החיסון קיבלו את הקורונה...
קשר של סיבה ותוצאה.
ההורים שלי ברגע שקיבלו את החיסון קיבלו את הקורונה...
קשר של סיבה ותוצאה.
כשאימי הולכת לקבל חיסון אפילו נגד שפעת. היא מיד לא מרגישה טוב.
ובקרונה זה היה שקוף!!
המשפט ש"אף אחד לא יודע יחד עם כל המחקרים והידיעות שבנושא" לא אומר שכל דבר זה הגיוני.לא מתווכחת בכלל .... אם החיסון גרם לחולי בקורונה או לא.
אבל מה שבטוח שאף אחד לא יודע יחד עם כל המחקרים והידיעות שבנושא!!!!
מה שכן נכון שכל התסמינים הופיעו בדיוק בשבוע של קבלת החיסון.
וזה מאד מפליא!!
ולא מדובר בבודדים שכך היה להם
אלא בהמוןןן אנשים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים