מידע שימושי בדיקה סרולוגית פרטית בירושלים- איפה?

• הוסף לסימניות
מחפשת לבצע בדחיפות בדיקה סרולוגית פרטית
ואשמח לפרטים ממי שיודע על מקום שמבצע בדיקה כזו בירושלים
(אני יודעת על אסף הרופא, אבל מעדיפה לא להצטרך ליסוע עד שם)

יש מקום כזה?
מי? כתובת/איזור או טלפון, אם יש?

תודה רבה ממש
תזכו למצוות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מחפשת לבצע בדחיפות בדיקה סרולוגית פרטית
ואשמח לפרטים ממי שיודע על מקום שמבצע בדיקה כזו בירושלים
(אני יודעת על אסף הרופא, אבל מעדיפה לא להצטרך ליסוע עד שם)

יש מקום כזה?
מי? כתובת/איזור או טלפון, אם יש?

תודה רבה ממש
תזכו למצוות
רפואית ברחוב חירם 6 ירושלים
עולה בסביבות 250₪

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היום ניתן לעשות בדיקה סרולוגית חינם.
במכבי בכל אופן.

• הוסף לסימניות
ברפואית בחירם החל מתחילת שבוע זה עולה 500, ונכנס למערכת משרד הבריאות.

• הוסף לסימניות
רפואית ברחוב חירם 6 ירושלים
עולה בסביבות 250₪
תודה רבה רבה!

למיטב ידיעתי לא

היום ניתן לעשות בדיקה סרולוגית חינם.
במכבי בכל אופן.
נכון, אני מבצעת בדיקה גם דרכם, אבל אני זקוקה לתשובה תוך מס' שעות (לפני טיסה) ולמכבי זה לוקח ימים
במכבי אני עושה בשביל הכרה ע"י משרד הבריאות לגבי בידוד בחזור

תודה!

ותודה לכולם, עזרתם לי מאד מאד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה