מידע שימושי בדיקה סרולוגית

• הוסף לסימניות
מ
מישהו יודע איפה אפשר לראות את התשובות?
לא מופיע לי באתר של קופ"ח

מי שאכן נמצאו לו נוגדנים, קיבל הודעה קולית (כנראה מפיקוד העורף, לא מהקופה).
כך לפחות במודיעין עילית.

כמו כן מתאפשר להוציא לאחר יום תעודת מחלים.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע?:
מחוסן 2 מנות (לא מחלים) שיש לו נוגדנים 3000+ זה אומר שלא יידבק? או לא ישפיע עליו?
אשמח לתשובה עם מקורות.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע?:
מחוסן 2 מנות (לא מחלים) שיש לו נוגדנים 3000+ זה אומר שלא יידבק? או לא ישפיע עליו?
אשמח לתשובה עם מקורות.
אין אף אחד שיקח אחריות ויענה על כך. זה לא מדע מדוייק כלל.
יש אנשים מעל 3000 שנדבקו שוב מהיכרות קרובה, לצערי.
תלוי בחשיפה, תלוי בעוד מלא דברים ובעיקר-בקב"ה.
מה שכן מחלימים מעל 8 חודשים שלא יבנו על הנוגדנים הם פוחתים מאד. בדקנו על חשבוננו...

• הוסף לסימניות
בעניין בדיקה סרולוגית, האם אפשר לעשות בדיקה אחרי חיסון ראשון? ז"א האם תוצאותיה יתקבלו (למטרת תו ירוק) או שצריך זמן המתנה אחרי החיסון או משהו כזה?

• הוסף לסימניות
בעניין בדיקה סרולוגית, האם אפשר לעשות בדיקה אחרי חיסון ראשון? ז"א האם תוצאותיה יתקבלו (למטרת תו ירוק) או שצריך זמן המתנה אחרי החיסון או משהו כזה?
רק בבדיקה פרטית קופח לא יתנו אחרי חיסון אחד. רק אחרי כ-3 שבועות חודש יש רמת נוגדנים טובה
לא ינתן תו ירוק אחרי חיסון אחד

• הוסף לסימניות
רק אחרי כ-3 שבועות חודש יש רמת נוגדנים טובה
לא הבנתי... אחרי 3 שבועות חודש יש מה לעשות בדיקה?
לא ינתן תו ירוק אחרי חיסון אחד
מי שעשה קודם בדיקה ויצאה לו רמה מסוימת ואח"כ עשה חיסון אחד קיבל תו ירוק. השאלה היא אם אחרי החיסון האחד אפשר גם לעשות דבר כזה?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי... אחרי 3 שבועות חודש יש מה לעשות בדיקה?

מי שעשה קודם בדיקה ויצאה לו רמה מסוימת ואח"כ עשה חיסון אחד קיבל תו ירוק. השאלה היא אם אחרי החיסון האחד אפשר גם לעשות דבר כזה?
אם רמת הנוגדנים היתה נמוכה או שלא בטוחים היא עולה בהרבה אחרי 3-4 שבועות גם אם נוגדני ההחלמה התמעטו
בקופל לא נותנים בדיקה סרולוגית אחרי חיסון, במאוחדת לפחות.

• הוסף לסימניות
בקיצור אין לי איך לחסוך חיסון שני?:(
(להרבה בסביבתי יצא סרולוגי טוב, יש סיכוי שיכולתי גם...)

• הוסף לסימניות
בקיצור אין לי איך לחסוך חיסון שני?:(
(להרבה בסביבתי יצא סרולוגי טוב, יש סיכוי שיכולתי גם...)
ייתכן והם רוצים שיתחסנו פעמיים ולכן לא נותנים סרולוגי אחרי חיסון אחד.

• הוסף לסימניות
האם פקוד העורף מבצע בדיקות סרולוגיות לילדים גם בערים לא חרדיות ?

• הוסף לסימניות
אם רמת הנוגדנים היתה נמוכה או שלא בטוחים היא עולה בהרבה אחרי 3-4 שבועות גם אם נוגדני ההחלמה התמעטו
בקופל לא נותנים בדיקה סרולוגית אחרי חיסון, במאוחדת לפחות.

אם זה עוזר לך אני במאוחדת ועשיתי סרולוגי לפני כחצי שנה. לא היו לי נוגדנים בינתיים מסיבות כאלו ואחרות לא התחסנתי ובקשתי מרופא משפחה הפניה הוא אמר שעכשיו עושים רק פרטי. בקשתי מרופא נשים הוא אמר שזה לא קשור אליו. אבל כן יודעת על מישהו במאוחדת שקיבל הפניה לפני כשבועים. אולי צריך קצת קשרים.
אם יש פה מישהו שיודע על בדיקות לילדים בירושלים שיעדכן. תודה

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות לבדיקה לילדים מעל גיל 12?
במתחמים של העיריות פיקוד העורף וכו'. חד משמעית לא.
המערכת לא מזהה ילדים מתחת לגיל 3 ומעל 12 כך שאין טעם לבא (מנסיון, רציתי מאד לבדוק ילד לא בגיל המתאים)

• הוסף לסימניות
יהיו במהלך השבוע עוד בבני ברק [כך אמרו שם].
זה לא של העיריה, כי אם של פיקוד העורף.
בעיריה 106 יכולים רק לומר היכן זה מתבצע ובאלו שעות.
ומן הסתם גם בפיקוד העורף 104.

זה עבר מפה לאוזן - בקבוצות, לצערנו, ושום פרסום רישמי לא היה לזה.
אני עברתי שם, וב"ה אין לי כזה טלפון, וראיתי את ההמולה, שאלתי מה - ומי הבאתי את הילדים.
התשובות התקבלו טלפונית למחרת על ידי משרד הבריאות.

עשו שם בדיקות גם לילדים מעל 12?
.

• הוסף לסימניות
עשו שם בדיקות גם לילדים מעל 12?
.
@בנמלך @יחשבאף @בעצם היום @משה ביק @גרפיקה יהלום
במוקד העירוני 106 לא יודעים על דבר כזה.
הם אמרו שבדיקות סורולוגיות רק דרך המוסד לימודים.
בפיקוד העורף אמרו שהמידע רק דרך העיריה, חלם!!

מי שיודע על בדיקות סורולוגיות לילדים בבני ברק שיעדכן!
תודה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
השבוע יש בדיקת נוגדנים במתנסים החרדיים באשדוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה