פשוט למכור בשניה
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מישהו יודע איפה אפשר לראות את התשובות?
לא מופיע לי באתר של קופ"ח
מישהו יודע איפה אפשר לראות את התשובות?
איך?כמו כן מתאפשר להוציא לאחר יום תעודת מחלים.
איך?
אין אף אחד שיקח אחריות ויענה על כך. זה לא מדע מדוייק כלל.מישהו יודע?:
מחוסן 2 מנות (לא מחלים) שיש לו נוגדנים 3000+ זה אומר שלא יידבק? או לא ישפיע עליו?
אשמח לתשובה עם מקורות.
רק בבדיקה פרטית קופח לא יתנו אחרי חיסון אחד. רק אחרי כ-3 שבועות חודש יש רמת נוגדנים טובהבעניין בדיקה סרולוגית, האם אפשר לעשות בדיקה אחרי חיסון ראשון? ז"א האם תוצאותיה יתקבלו (למטרת תו ירוק) או שצריך זמן המתנה אחרי החיסון או משהו כזה?
לא הבנתי... אחרי 3 שבועות חודש יש מה לעשות בדיקה?רק אחרי כ-3 שבועות חודש יש רמת נוגדנים טובה
מי שעשה קודם בדיקה ויצאה לו רמה מסוימת ואח"כ עשה חיסון אחד קיבל תו ירוק. השאלה היא אם אחרי החיסון האחד אפשר גם לעשות דבר כזה?לא ינתן תו ירוק אחרי חיסון אחד
אם רמת הנוגדנים היתה נמוכה או שלא בטוחים היא עולה בהרבה אחרי 3-4 שבועות גם אם נוגדני ההחלמה התמעטולא הבנתי... אחרי 3 שבועות חודש יש מה לעשות בדיקה?
מי שעשה קודם בדיקה ויצאה לו רמה מסוימת ואח"כ עשה חיסון אחד קיבל תו ירוק. השאלה היא אם אחרי החיסון האחד אפשר גם לעשות דבר כזה?
ייתכן והם רוצים שיתחסנו פעמיים ולכן לא נותנים סרולוגי אחרי חיסון אחד.בקיצור אין לי איך לחסוך חיסון שני?
(להרבה בסביבתי יצא סרולוגי טוב, יש סיכוי שיכולתי גם...)
אם רמת הנוגדנים היתה נמוכה או שלא בטוחים היא עולה בהרבה אחרי 3-4 שבועות גם אם נוגדני ההחלמה התמעטו
בקופל לא נותנים בדיקה סרולוגית אחרי חיסון, במאוחדת לפחות.
במתחמים של העיריות פיקוד העורף וכו'. חד משמעית לא.האם יש אפשרות לבדיקה לילדים מעל גיל 12?
יהיו במהלך השבוע עוד בבני ברק [כך אמרו שם].
זה לא של העיריה, כי אם של פיקוד העורף.
בעיריה 106 יכולים רק לומר היכן זה מתבצע ובאלו שעות.
ומן הסתם גם בפיקוד העורף 104.
זה עבר מפה לאוזן - בקבוצות, לצערנו, ושום פרסום רישמי לא היה לזה.
אני עברתי שם, וב"ה אין לי כזה טלפון, וראיתי את ההמולה, שאלתי מה - ומי הבאתי את הילדים.
התשובות התקבלו טלפונית למחרת על ידי משרד הבריאות.
@בנמלך @יחשבאף @בעצם היום @משה ביק @גרפיקה יהלוםעשו שם בדיקות גם לילדים מעל 12?
.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים