קורונה בדיקה שבוע אחרי תסמינים

• הוסף לסימניות
ם עדיין לא תושאלתי (אין עדיין תשובה) הגיוני שהם יסתמכו בתשאול על דבריי שהתסמינים התחילו לפני כחמישה ימים? יש לי רק תיעוד על בקשות שהגשתי לקופה להיבדק במהלך ימים אלו, לא על תסמינים. (זו הסיבה לעיכוב הבדיקות).
סביר להניח שיסתמכו על הצהרה בלבד. אין צורך בשום תיעוד.

• הוסף לסימניות
אפשר להשתגע שאנשים מתקשרים ברצינות למוקדים טלפוניים על נושאים קרדינליים כאלו. זו שאלה לרופא מומחה ומייבין. תשקיעו את הזמן למצוא אותו, תשאלו, תקבלו תשובה ברורה ואמינה.

• הוסף לסימניות
אפשר להשתגע שאנשים מתקשרים ברצינות למוקדים טלפוניים על נושאים קרדינליים כאלו. זו שאלה לרופא מומחה ומייבין. תשקיעו את הזמן למצוא אותו, תשאלו, תקבלו תשובה ברורה ואמינה.
הלואי והיה כזה דבר, בקופ"ח מדובר בבית משוגעים, כל רופא מחליט אחרת, הם לא תמיד מתחקרים ומחליטים פעם כך ופעם כך ותלוי ברופא.

• הוסף לסימניות
אם עדיין לא תושאלתי (אין עדיין תשובה) הגיוני שהם יסתמכו בתשאול על דבריי שהתסמינים התחילו לפני כחמישה ימים? יש לי רק תיעוד על בקשות שהגשתי לקופה להיבדק במהלך ימים אלו, לא על תסמינים. (זו הסיבה לעיכוב הבדיקות).
כן.
אני יודעת על אדם שעשה בדיקה 10 ימים אחרי תחילת התסמינים וקיבל תשובה חיובים ומיד אח"כ מכתב שחרור מהקורונה!
באותו יום שיצא חיובי כבר הסתובב בחוץ!

• הוסף לסימניות
כן.
אני יודעת על אדם שעשה בדיקה 10 ימים אחרי תחילת התסמינים וקיבל תשובה חיובים ומיד אח"כ מכתב שחרור מהקורונה!

אבל התסמינים שלו תועדו מראש, לפני הבדיקה? זו שאלת השאלות.
ייתכן שפנה לרופא עם חום, לדוגמא, ורק אחרי 10 ימים החליט לעשות בדיקה, ואז חישבו מתיעוד התסמינים.

• הוסף לסימניות
מה פירוש הלוואי והיה? אין רופאים מומחים?
יש אבל לא בדיוק אפשר להתייעץ איתם, בכל מקרה במכבי כל מה שקשור לבידוד לחיובים לנגיף זה רק דרך רופאים של מוקד קורונה, רופא משפחה לא יכול להחליט על זה כלום ואין כ"כ דרך לדבר עם הרופאים במוקד קורונה.

• הוסף לסימניות
כן.
איזה קופה הוא?
כי אני דוקא שמעתי שדרשו לא פחות 10 ימים מהבדיקה

• הוסף לסימניות
לפני חודש אמרו לנו במאוחדת שאם יש בין תחילת התסמינים לבדיקה מעל 4 ימים לא מתחשבים בתסמינים אלא בתאריך הבדיקה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה