מי יודע לפענח ויוכל להסביר לי?
צ צלצולית משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום D I G I T A L • 10/5/21 הוסף לסימניות #1 מי יודע לפענח ויוכל להסביר לי?
פ פנטזיה 3D משתמש סופר מקצוען הדמיות בתלת מימד 10/5/21 הוסף לסימניות #2 פענוח בדיקות דם | שירותי בריאות כללית בדיקת דם וכימיה של הדם באתר כללית - ממה מורכבת הבדיקה? מה משמעות הערכים? איך urea ואנזימי כבד נותנים מידע על תפקודי כבד וכליה? מדריך מקיף באתר כללית www.clalit.co.il
פענוח בדיקות דם | שירותי בריאות כללית בדיקת דם וכימיה של הדם באתר כללית - ממה מורכבת הבדיקה? מה משמעות הערכים? איך urea ואנזימי כבד נותנים מידע על תפקודי כבד וכליה? מדריך מקיף באתר כללית www.clalit.co.il
A ayys משתמש מקצוען 10/5/21 הוסף לסימניות #4 נכתב ע"י צלצולית: מי יודע לפענח ויוכל להסביר לי? לחצ/י כדי להרחיב... בכל אתר של קופות החולים מופיע הסברים כמעט לכל הבדיקות שנעשות. אבל תמיד צריך לקחת בחשבון שיש מכלול, ולא להיתפס לנקודה אדומה אחת...
נכתב ע"י צלצולית: מי יודע לפענח ויוכל להסביר לי? לחצ/י כדי להרחיב... בכל אתר של קופות החולים מופיע הסברים כמעט לכל הבדיקות שנעשות. אבל תמיד צריך לקחת בחשבון שיש מכלול, ולא להיתפס לנקודה אדומה אחת...
2 2020 ESTER מאיירת דיגיטלית משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג איור מקצועי צילום מקצועי 10/5/21 הוסף לסימניות #5 לפענח את מה?
צ צלצולית משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום D I G I T A L • 10/5/21 הוסף לסימניות #6 את התוצאות של הבדיקות שלי, אבל מישהי כבר אמרה לי מה זה אומר תודה.