- הוסף לסימניות
יש.אין דרך חוקית למנוע מתלמיד ללמוד בבתי הספר, שהם ע"פ החוק- פתוחים לכל אחד.
והיא אכן נרשמה בתקנת ממשלה.
הבעיה שההסתדרות מונעת מהמורים למנוע את כניסת הילדים (ויש בטענותיה מעט מן הצדק).
יש.אין דרך חוקית למנוע מתלמיד ללמוד בבתי הספר, שהם ע"פ החוק- פתוחים לכל אחד.
בדף ההוראות של הבדיקות כתוב מפורש שאם לאחר תוצאה חיובית מתקבל PCR שלילי, זה שלילי.אין חיה כזו!
יש בהחלט!אין חיה כזו!
מחוסנים בבוסטר?לבכות והרבה
שני דודים שלי בני שמונים פלוס מונשמים בגלל המשחקים האלו
איפה יראת שמים??
איפה כל ישראל ערבים זה לזה??
לאן הגענו?
ישר כח שבדקתם!!לבת שלי לא היו תסמינים בכלל, באנטיגן שקיבלה מביה"ס יצאה חיובית, וגם למחרת ב- PCR יצא חיובי.
אחרי שעובר הרבה זמן עלול להיווצר פס שני למרות שהתוצאה שלילית. שמעתי על כמה שיצא להם כך. לא סתם אומרים לא להתייחס לתוצאות אחרי חצי שעה.הפתרון הפשוט שלא היה דורש תוספת משאבים היה:
לארוז את הבדיקה בניילונית פס-סגור,
להציג אותה בפני אחראי הקורונה במוסד,
ולזרוק לפח במוסד.
גם כאן היו שקרנים שעושים לאותו ילד 5 פעמים וכו', אבל זה חוסך מעט.
(אולי לא עבד כי יפה בן דוד מתנגדת להטלת תפקיד נוסף על המורים.)
אני מדבר מתוך ניסיון של כמה בעלי מוסדות חינוך ש(משום טעם..) ביצעו מאות בדיקות אנטיגן במוסד עצמו.יש בהחלט!
ואם אני אומר לך שראיתי במו עיני, זה גם לא ייתכן?אני מדבר מתוך ניסיון של כמה בעלי מוסדות חינוך ש(משום טעם..) ביצעו מאות בדיקות אנטיגן במוסד עצמו.
שאמרו לי שחיובי באנטי גן לא יצא שלילי בPCR.
הכל יכול לקרוא השאלה היא רק באיזה אחוזים
ברור שהם פחות אמינות.ואם אני אומר לך שראיתי במו עיני, זה גם לא ייתכן?
אני לא נגד הבדיקות והחיסונים, אבל האמת צריכה להיאמר, בדיקות האנטיגן פחות אמינות מ-PCR.
וואי לא להיסחףאיך אפשר לצחוק כשאנשים מתים? ואפילו חולים קשה ? ואפילו אפילו יחלו קל או רק יכנסו לבידוד?
בשם מה ניקח חירות על חירות של אחרים???
בנאדם יכול לצחוק על המצב שלו! ורק שלו בלבד! אין לו שום זכות מוסרית להקל בסבל ואף בחיי אדם של אחרים
מה את לא יודעת שחינוך מיוחד לא נדבקים?סתם שאלה.......
משהו יודע למה החריגו את ילדי החנ"מ מהבדיקות?
למה דמם של עובדי החנ"מ הפקר????????????
הם אינם מחויבים במסכות- מובן
אבל מדוע שההורים לא בצעו בדיקה?
לדעתי לצחוקלצחוק או לבכות ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים