שיקחו שלישי. הסרולוגי לא מוכח לגבי החיסון ואם יתברר שאין נוגדנים מה יעשו? יתכן שסתם ילחצו בעוד שאין סיבה.באמת לא מובן לי:
מבוגר/ת שהתחסנו ומעוניינים להיות רגועים,
מה הבעיה לאפשר להם בדיקה סרולוגית לפני יציאה למקום המוני, למשל?
יכולים להגביל את זה לדוג' רק למתחסנים (שזאת כבר בעיה משפטית),
אבל למה לאסור בכללי?
אוקיי.שיקחו שלישי. הסרולוגי לא מוכח לגבי החיסון ואם יתברר שאין נוגדנים מה יעשו? יתכן שסתם ילחצו בעוד שאין סיבה.
אני מאמין שאפשר תנסו ללחוץ דרך קשרי קהילה וכדו. זה עולה להם כסף זה לא חינם.אוקיי.
מי שלקח שלישי, רביעי וחמישי-
מה אכפת להם לאפשר לו בדיקת נוגדנים?
די מורכב.אני מאמין שאפשר תנסו ללחוץ דרך קשרי קהילה וכדו. זה עולה להם כסף זה לא חינם.
תראו כמה עולה סרולוגי בפרטי בשביל להבין כמה כסף זה. וזה לא בדיקה שעוזרת למשהו.די מורכב.
ומה זה "עולה להם כסף", מדובר בבדיקה פשוטה,
כמו הרבה בדיקות שמקובל לתת למטופלים בלי חשבון.
ברור שהמטרה היא עידוד התחסנות, אבל צריך לפעול עם הגיון...
גם בדיקת דם פרטית עולה הרבה כסף.תראו כמה עולה סרולוגי בפרטי בשביל להבין כמה כסף זה. וזה לא בדיקה שעוזרת למשהו.
אני גם לא מבין מה המבצע סרולוגי בילדים מה יתן למדינה לדעת כמה חלו וכמה לא? אני בתור הורה זה יכול לעזור לי לא מבין מה ההגיון שלהם.
בדיקת דם מראה אם יש ערכים ירודים ונתונים טיפול אם צריך לכן באופן מערכתי זה ניתן והרופאים מפרגנים בשמחה.גם בדיקת דם פרטית עולה הרבה כסף.
ולמרות זאת הרופא שלי נותן אותה על כל שטות.
לקופ"ח יש תקציב ואפשרויות שאין לאנשים פרטיים.
ובזה תם הדיון השבלולי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים