מידע שימושי בדיקות קורונה היום בבני ברק?

• הוסף לסימניות
האם יש היום מוצאי ראש השנה בדיקות קורונה בבני ברק?
ואם כן, איפה?
תודה!

• הוסף לסימניות
רק אנטיגן

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש בפתח תקווה באיצטדיון המושבה בדיקות של פיקוד העורף, פתוח עד 12 בלילה.
בעיקרון מרחק נסיעה קצר מבני ברק, אבל לפי הווייז יש שם עומסי תנועה כבדים
קחו בחשבון
1631127206605.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
פיקוד העורף ישן מאד.

• הוסף לסימניות
האם בדיקה ביתית מספיקה בשביל לשחרר ילד אחרי שבוע של בידוד בגלל שהגן שלו יצא לבידוד, וזאת אחרי שעשה בדיקה אחת בקופה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש בדיקה ביתית ב80 ש''ח

• הוסף לסימניות
תנסו אצל מתנדבים באיחוד הצלה

• הוסף לסימניות
האם בדיקה ביתית מספיקה בשביל לשחרר ילד אחרי שבוע של בידוד בגלל שהגן שלו יצא לבידוד, וזאת אחרי שעשה בדיקה אחת בקופה?

נראה לי שכן
כדאי לשאול רופא...
אם מדווח למשרד הבריאות לא יעזור רופא צריך 2 בדיקות מעבדה בשביל לשחרר מבידוד אחרי שבוע.

• הוסף לסימניות
נראה לי שכן
כדאי לשאול רופא...
אם מדווח למשרד הבריאות לא יעזור רופא צריך 2 בדיקות מעבדה בשביל לשחרר מבידוד אחרי שבוע.
אז התקשרתי לגננת והיא אמרה בשם הממונים עליה שאכן צריך שתי בדיקות מעבדה.

האמת שקשה לי להבין, עבר שבוע אין תסמינים, עשינו בדיקת מעבדנ בערב ראש השנה, זה טרחה גדולה להזמין תור ולדדות לבדיקה בקופה הרחוקה מרחק ר מביתנו,וזה כשיש לי כעת מבודד כיתתי נוסף... ועוד היד נטויה עם השאר...., מה חושבים שם במשרד הבריאות?!

• הוסף לסימניות
האם באולמי משואות עושים עדיין בדיקות?
מדברת על קופ"ח מכבי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה