קורונה בדיקות קורונה - מחפשים בדחיפות מידע מעודכן

• הוסף לסימניות
איפה עושים בירושלים
עם תוצאות הכי מהר
וללא הפניה
(אני במאוחדת והתורים הראשונים שם רק למחר בערב)

• הוסף לסימניות
יש במד"א מוקד, צריך לקבוע תור ולקבל הפניה מקופח.
פעם אחת קבלנו תשובה תוך 12 שעות, פעם אחרת אחרי 3 יממות. אין חוקיות.

• הוסף לסימניות
תוציאי הפניה במוקד הטלפוני.
אחרי שיש הפניה ניתן להבדק במתחמים גם בלי תור.

• הוסף לסימניות
יש לך מוקד של פיקוד העורף בשכונת בית וגן רחוב תורה ועבודה 6
התשובות לוקחות יותר זמן כי זה לכלל הקופות.

עדיין לדעתי עדיף להוציא הפניה במספר שכתבתי לך. ולנסות במוקד בלי תור. יותר פשוט ומהיר.
אם לא הולך אפשר לנסות בפיקוד העורף

• הוסף לסימניות
בפיקוד העורף יש בכמה מוקדים מחר. נדמה לי שבית וגן תורה ועבודה 6 מ-11 בבקר. לא צריך הפניה!!

• הוסף לסימניות
איפה עושים בירושלים
עם תוצאות הכי מהר
וללא הפניה
(אני במאוחדת והתורים הראשונים שם רק למחר בערב)
אתם יכולים לקבל הפנייה ולבוא לכל עמדות מאוחדת בלי תורים...........ולהישתחל באמצע!!!
גם אני קיבלתי תוקים רק יומיים אחר כך והגעתי ללא תור......ונידחפתי באמצע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה