דרוש מידע בדיקות רפואיות בשעת עבודה -דחוף

• הוסף לסימניות
אשתי צריכה לעבור כמה בדיקות במהלך ימי החנוכה
מדובר בכמה שעות בודדות מפוזרות בכל ימי החנוכה
המעסיק הודיע שתיקח חופשה במהלך כל ימי החנוכה

• הוסף לסימניות
מה הכוונה?
היא אמורה לעבוד בחנוכה
וביקשה חופש למס' שעות?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהיא עובדת בשירות לקוחות, או משהו שאמור לפגוע בעבודה יציאה של שעה פה ושעה שם
ואז מביא מילוי מקום או משהו כזה.
תתקשרו לשי"ל ותשאלו אם מותר לו.
יתכן מאוד שמותר לו.

• הוסף לסימניות
לא יודעת איך עובד בחנ"מ, אבל נניח בעבודה משרדית יש X ימי חופשה והמעסיק אמור להתחשב ברצון העובד אך רשאי להחליט מתי ינוצלו ימי החופשה

• הוסף לסימניות
אשתי צריכה לעבור כמה בדיקות במהלך ימי החנוכה
מדובר בכמה שעות בודדות מפוזרות בכל ימי החנוכה
המעסיק הודיע שתיקח חופשה במהלך כל ימי החנוכה
אם היא בהיריון יש לה את כל הזכות

• הוסף לסימניות
וגם לקבל על זה תשלום, אבל אם מדובר בסתם בדיקות אין לה זכות
אני לא בטוחה שאפילו בהריון מעסיק אמור להסכים לשבוע כזה שהעובדת יוצאת / מאחרת כל יום...
כאילו מה, המנהל צריך להביא מילוי מקום לכל מיני שעות מפוזרות במהלך כל השבוע?
אי אפשר לרכז את רוב הבדיקות ליום אחד/ ברצף ולא לשגע את כל המערכת?

• הוסף לסימניות
אני לא בטוחה שאפילו בהריון מעסיק אמור להסכים לשבוע כזה שהעובדת יוצאת / מאחרת כל יום...
כאילו מה, המנהל צריך להביא מילוי מקום לכל מיני שעות מפוזרות במהלך כל השבוע?
זה היופי, שאף אחד לא שואל אותו. זה החוק והוא צריך לכבד אותו.

• הוסף לסימניות
אם זה מוגדר כקיטנה לא בטוח שהמעסיק חייב לקבל אותה לעבודה הזו בתנאים האלה.
בימי עבודה רגילים -כפי שכתבו לעיל.
אם זה קייטנה זה חוזה נפרד בהיקף שעות נפרד, ושם לכאורה אין לה את הזכאות של 40 שעות בהריון.
ככל ומדובר במעסיק רגיל, ע''פ החוק זכותה, האם זה חכם להתעקש? ולספוג את ההשלכות על העתיד התעסוקתי אצלו... כדאי לחשוב על זה.

• הוסף לסימניות
כי ממש משעמם לגברת להתרוצץ במשך שבוע במקום לרכז הכל ליום אחד

השאלה מנותקת מהמציאות.
מי לא מעדיף לרכז? אם רק היה יכול...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
היא מורה בחינוך מיוחד
מורה עם תקן?
עם כן יש לה ימי חופשה על חנוכה והיא בכלל לא צריכה להגיע לעבוד,
אמממה שאם היא רוצה לבוא ולקבל על זה תוספת, זכותו של המעסיק להגיד לה: אני לא מעוניין בך. כי את יוצאת לי כל יום - ואין לי מישהו שישאר עם הילדים..
עדיף לי להביא מישהי שתהיה כל היום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה