בדיקת אלרגיות

• הוסף לסימניות
לילד בן 7: היימליך או שטייף?
אשמח להמלצות מבעלי נסיון

תודה מראש

• הוסף לסימניות
למה לא אצל רופא אלרגיה בקופה?

• הוסף לסימניות
Naet

מניסיון

• הוסף לסימניות
תעשו גורל.
לי אחד מהם עזר לילד אחד והשניה לשני.

• הוסף לסימניות
אם זה רק בדיקת אלרגיה אז חבל על הכסף כי אצל אלרגולוג בקופת חולים יוצא אותם תוצאות מנסיון אצל הבן שלי, לגבי טיפול זה כבר משהו אחר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוכיש;875297:
אם זה רק בדיקת אלרגיה אז חבל על הכסף כי אצל אלרגולוג בקופת חולים יוצא אותם תוצאות מנסיון אצל הבן שלי, לגבי טיפול זה כבר משהו אחר
כמובן גם טיפול. אחרת מה עשינו?

• הוסף לסימניות
רגישות , או אלרגיה ?
אלו שני דברים שונים.
ברגע שהילד אלרגי למשהו, התופעות לוואי באות במקום, לא ממש צריך בדיקה בשביל זה.
רגישות? מאוד יכול להיות ששתיהם יאמרו לכם את אותם ממצאים, על פי רוב כל אחד יגיד משהו אחר.

• הוסף לסימניות
לי הרופא אלרגולוג לא מצא כלום בבדיקה!
ואני יודעת שאני רגישה\אלרגית להרבה דברים שזה גורם לי לתופעות לוואי בעור מאד קשות.
כשהלכתי מתוך ייאוש ל"נאה" הוא מצא לי עשרות דברים שאני רגישה אליהם, ולא רק מצא אלא ניטרל!
והיום אני אוכלת מהכל ואין לי אף תופעת לוואי!
פרטים באישי

• הוסף לסימניות
הלכתי עם אחד הילדים לאייפק. תוצאות מדהימות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לללי;875386:

גם אצלי ואצל ילדיי באייפק - תוצאות מדהימות!

• הוסף לסימניות
אם כבר הועלה הנושא, אשמח לשמוע מפי בעלי ניסיון:
האם בדיקת אלרגיה יכולה לעזור לסרבני אכילה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לללי;875386:

גם אני הלכתי, באמת תוצאות מדהימות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;875360:
לי הרופא אלרגולוג לא מצא כלום בבדיקה!
ואני יודעת שאני רגישה\אלרגית להרבה דברים שזה גורם לי לתופעות לוואי בעור מאד קשות.
כשהלכתי מתוך ייאוש ל"נאה" הוא מצא לי עשרות דברים שאני רגישה אליהם, ולא רק מצא אלא ניטרל!
והיום אני אוכלת מהכל ואין לי אף תופעת לוואי!
פרטים באישי
מזכיר סיפור נאה על בעל מופתים שראה בשבת הגדול, רכבת נוסעת על גשר, ומהר גזר:"רכבת זו תתהפך!!",
אמרו לו תלמידיו: "שמא יש ברכבת זו חולים הנוסעים לבית החולים, או תינוקות שנישבו"
אמר בעל המופתים: "גוזר אני שרכבת זו לא תתהפך"
וכך היה.

• הוסף לסימניות
רק רופא אלרגולוג,
היימליך ושטייף ממש לא הוכיחו את עצמם (מנסיון, וכן ממה ששמעתי מהרבה אנשים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה