מידע שימושי בדיקת אנטיגן או פי.סי.אר ללא תורים ארוכים באשדוד, מבוטחי כללית?

• הוסף לסימניות
הלכתי עם בתי למתחם של ביג והיה תור לא נורמלי...
ברחנו
עכשיו מה עושים? לא מסכימים להחזיר אותה ללימודים בלי אישור של בדיקה מפוקחת...

• הוסף לסימניות
ברחנו

לפי הידוע לי בשביל לימודים אם היא נחשפה מספיק אנטיגן בייתית אני טועה?

• הוסף לסימניות
אנחנו מחכים יותר מיומיים לתוצאות בדיקה pcr שעשינו במרכז לאומנויות.
היום אני רוצה לעשות אנטיגן. אבל כמוך לא יודעת איפה נחכה רק שעה בתור ולא שלוש.
ולמה עשינו pcr? כי בעלי היה ביום רביעי במרכז של מד"א נדמה לי במתנס י"א, הגיע רבע שעה לפני הזמן, וקיבל מספר 120.
הלך למרכז לאומנויות, נבדק pcr, חזר למתנס אחרי כשעה! ואחזו רק ב27.

הבדיחה הזו של "אנטיגן מפוקח" מרגיזה אותי. לא מספיק זה לא אמין, גם צריך לחכות שעות בתור כדי שמישהו יראה אם יש 2 פסים או לא. (בואו לא נדבר שמד"א עובדים בצורה שלומאלית לחלוטין, והסיכוי שנדבק בתור/בחדר הסגור של הבדיקה הרבה יותר גבוה מהסיכוי להדבק בגן...)
אז אני מבינה שלא סומכים עלינו.
אבל לא מבינה למה אני לא יכולה לעשות בדיקה בשער הגן, להראות לגננת את התוצאה ולהכנס לגן?

• הוסף לסימניות
גם אני לא מבינה כמוך למה נאמנת קורונה בבית ספר לא יכולה לראות תוצאות של הבדיקה...
למה צריך לשלוח אותנו להתרוצץ בשביל בדיקה דבילית כזו

• הוסף לסימניות
ברחנו
יש במשכן לאומנויות הבמה.
ברגלי יש פחות אנשים.
אני עשיתי ביום ראשון, אבל במוצ"ש שעבר היה עמוס מאוד.

• הוסף לסימניות
איפה זה המשכן לאומנויות הבמה?
זה פי.סי.אר או אנטיגן?

• הוסף לסימניות
גם אני לא מבינה כמוך למה נאמנת קורונה בבית ספר לא יכולה לראות תוצאות של הבדיקה...
למה צריך לשלוח אותנו להתרוצץ בשביל בדיקה דבילית כזו
נאמנת קורונה, יכולה לבדוק בעצמה, הן קיבלו בדיקות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה