תסתכלו באתר קופ"ח, הבדיקה הגיעה לשם?PCR זה רק לבני 60 ומעלה,
ומה לעשות שיקח לי בע''זה עוד 40 שנה בערך כדי להגיע לגיל הזה...
הסתכלתי לא מעודכן שם,תסתכלו באתר קופ"ח, הבדיקה הגיעה לשם?
תלוי איפה במכבי בבני ברק לא עושים והייתי שם היום!!!!!עושים pcr לכולם.
מתי היית שם?הסתכלתי לא מעודכן שם,
תלוי איפה במכבי בבני ברק לא עושים והייתי שם היום!!!!!
אנשים נשים וטף עומדים שם שעות!!! בצפיפות !!!בחום!!!! בעמידה!!!
בשביל לקבל את התו ירוק המהולל בסוף כשהם יוצאים חיובים אומרים להם שזה רק חשד!!!
עכשיו רוב האוכלוסיה הולכת להיות חיובית.
נתנו רק לבני 60 ומעלה הייתי שם ב16:00.מתי היית שם?
כי אני הייתי כשפתחו ולא נתנו מעניין אותי אם בהמשך בסוף נכנעו
לא עבר.לוקח נראה לי 24 שעות,
עבר כבר?
לא עבר.
נראה לך ''ממקור מוסמך''?
אני עשיתי בדיקה עכשיו הם עושים לכולםPCR זה רק לבני 60 ומעלה,
ומה לעשות שיקח לי בע''זה עוד 40 שנה בערך כדי להגיע לגיל הזה...
בכהנימן?אני עשיתי בדיקה עכשיו הם עושים לכולם
זה גם לאנשים בסיכוןאם לא עושים בדיקות pcr לבני שישים ומטה, שזה 85 אחוז מכלל האוכלוסיה, איך יכול להיות שיש מאות אלפי בדיקות ביום?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים