בדיקת אתר חדש שבניתי

• הוסף לסימניות
בניתי אתר חדש, והלקוח אומר שבמחשב נייד הקישורים קופצים למטה ובבדיקה שעשיתי אני לא רואה את זה.
אשמח אם מי שיש לו מחשב נייד, יוכל לבדוק אם אצלכם זה בסדר.
http://mitchazkim.org/

ועוד דבר. יש למישהו רעיון איך לקצר את זמן עליית האתר?
הלקוח חייב שוידאו יהיה לו בעמוד הבית [מקושר ליוטיוב]
וגם באנר תמונות מתחלפות שיספרו סיפור [אני יודעת שהתמונות לא חדות אבל זה מה שהיה להם].

יש עצה איך לזרז ענייני עליה?

תודה מראש ושבת שלום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1781901:
בניתי אתר חדש, והלקוח אומר שבמחשב נייד הקישורים קופצים למטה ובבדיקה שעשיתי אני לא רואה את זה.
אשמח אם מי שיש לו מחשב נייד, יוכל לבדוק אם אצלכם זה בסדר.
http://mitchazkim.org/

ועוד דבר. יש למישהו רעיון איך לקצר את זמן עליית האתר?
הלקוח חייב שוידאו יהיה לו בעמוד הבית [מקושר ליוטיוב]
וגם באנר תמונות מתחלפות שיספרו סיפור [אני יודעת שהתמונות לא חדות אבל זה מה שהיה להם].

יש עצה איך לזרז ענייני עליה?

תודה מראש ושבת שלום
אתר יפה מאוד. כל הכבוד!
לא כ"כ הבנתי מה זה "קישורים קופצים למטה". לתלות את הבעיה בכך שהמחשב של הלקוח הוא נייד - לעניות דעתי לא הגיוני כלל.
קודם כל הייתי מציע לך להתחבר אליו בשליטה מרחוק על מנת להבין מה בדיוק הבעיה.

לגבי זמן הטעינה. לא ראיתי שיש בעיה (אבל כל התמונות אצלי חסומות - אתרוג). אפשר ומאוד כדאי להתקין תוסף של קאש (אם אין עדיין).
התפריט למעלה מתנהגת בצורה קצת מעצבנת. כדאי, לדעתי להסיר את הנפשה או לקצר אותה מאוד.
הודעות בטופס צור קשר צריך לרטל.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
האתר משו משו.
נהניתי מאד לראות.

(לגבי השאלות שלך אין לי מילה לומר, חוץ מזה שאצלי זה נטען בסדר :))

• הוסף לסימניות
יש בעיית מרכוז של הטקסט בדף של תרומה.
אתר יפה מאוד אבל סובל הוא אכן סובל מאיטיות.

קבצים מצורפים

• donate.jpg
    KB 77.6 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;1781918:
אתר יפה מאוד. כל הכבוד!
לתלות את הבעיה בכך שהמחשב של הלקוח הוא נייד - לעניות דעתי לא הגיוני כלל.
בהצלחה.

דבר ראשון תודה על המחמאה.
מאחר והלקוח אמר שבנייד הקישורים יורדים מתחת ללוגו ובמחשב נייח לא תליתי רת זה במחשב נייד. אני מניחה שזה בעיה שקשורה לרוחב מסך. אצלי הקישורים במחשב נייד נראים טוב ולכן אני בודקת גם אצל אחרים. אולי יש פה בעיית רספונסיביות שאני לא מצליחה לראות אצלי.

נכתב ע"י s976;1781918:
התפריט למעלה מתנהגת בצורה קצת מעצבנת. כדאי, לדעתי להסיר את הנפשה או לקצר אותה מאוד.
הודעות בטופס צור קשר צריך לרטל.
בהצלחה.
לא הבנתי. מוכן לפרט?
אין שום הנפשה בתפריט.

וגם אשמח להסבר למה הכוונה בלרטל טופס צור קשר. להעביר לעברית? זה אתר באנגלית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1781935:
יש בעיית מרכוז של הטקסט בדף של תרומה.
אתר יפה מאוד אבל סובל הוא אכן סובל מאיטיות.

באיזה גודל מסך בדקת TREW?
אצלי זה לא נראה ככה.
אני רוצה לסדר וצריכה לדעת לאיזה גודל מסך להתיחס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1782073:
לא הבנתי. מוכן לפרט?
אין שום הנפשה בתפריט.

וגם אשמח להסבר למה הכוונה בלרטל טופס צור קשר. להעביר לעברית? זה אתר באנגלית.

כאשר מגלגלים את הדף התפריט נעלמת ואז מופיעה במקום קצת אחר. היא מופיעה שם בהנפשה. אולי זה ענין של טעם. אבל לי זה קצת הפריע.

האתר הוא באנגלית, אבל ההודעות (הודעות שגיאה או שליחה מוצלחת) של הטופס הן בעברית (אך זה משמאל לימין, ולכן כתבתי בטעות שצריך לרטל. אבל באמת הכוונה שצריך לעשות את זה באנגלית).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1782074:
באיזה גודל מסך בדקת TREW?
אצלי זה לא נראה ככה.
אני רוצה לסדר וצריכה לדעת לאיזה גודל מסך להתיחס
דפדפן פיירפוקס
רזלוציה 1366x768

נתקלתי בעבר בבעיות עם רזולוציה כזאת, כך ששמת הלב למחשב נייד כן צריכה להבדק.

• הוסף לסימניות
כן כבר עבדתי על רספונסיביות לגודל המסך הזה אבל כנראה פספסתי את הצור קשר. הקודים של פייפאל קצת מוזרים לעיבוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;1782090:
כאשר מגלגלים את הדף התפריט נעלמת ואז מופיעה במקום קצת אחר. היא מופיעה שם בהנפשה. אולי זה ענין של טעם. אבל לי זה קצת הפריע.

האתר הוא באנגלית, אבל ההודעות (הודעות שגיאה או שליחה מוצלחת) של הטופס הן בעברית (אך זה משמאל לימין, ולכן כתבתי בטעות שצריך לרטל. אבל באמת הכוונה שצריך לעשות את זה באנגלית).

אתה מתכוון לסטיקי הדר? לתפריט שיורד כשמגלגלים למטה?
הוא מונפש אוטומטית בתבנית.
לגבי הריטול צודק. אטפל בזה.
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה