בדיקת בטריות

• הוסף לסימניות
יש לי כאן מלאי של בטריות בכל מיני גדלים, שאין לי מושג אם הן מלאות או לא.
האם יש איזושהי דרך או מכשיר לבדוק בטריות? (חוץ מלקחת שעון מעורר ולהכניס אחת אחת....)

• הוסף לסימניות
אני מכירה מכשיר כזה, רק שאין לי מושג איפה קונים אותו.
אולי בחנות חשמל או טמבור או משהו בסגנון.

• הוסף לסימניות
משהו יקר? ומתאים לכל הגדלים והסוגים?

• הוסף לסימניות
לא חושבת שאמור לעלות מדי הרבה.
ויש סוגים שמתאימים לכל סוגי הבטריות.

• הוסף לסימניות
יש לי כזה מכשיר אין לי מושג איפה קנינו אני מאמינה שבשפע טוב סנטר ,הום סנטר,אולי בטמבור אולי בהכל בו פלסטיק,וכ'ו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

סימנא - שעון מעורר הלכתי המבוסס על שעות זמניות ומיקום של המשתמש. אפליקציית אנדרואיד חינמית. חדשה יחסית. האם זמניה מדויקים וניתן לסמוך עליה? במיוחד בכל מה שנוגע לאיסורי דאורייתא, כגון שבת, חגים, סוף זמן ק"ש וכו'? האם יש כאן כאלה שהשתמשו בה וראו שהיא אמינה (או שלא)? באזור מודיעין עילית - הזמנים תואמים לאלה המופיעיים בלוח שנה. האם גם באזורכם? (הערה: לפי מה שכתוב ב"אודות" החישוב מבוסס על שיטת הגר"א ואופק בגובה פני הים).

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה