מישהו מכיר מקום שניתן לעשות בדיקת בילירובין בלילה? דחוף! דחוף! דחוף! תודה מראש:)
A amudim משתמש רשום 6/1/15 הוסף לסימניות #1 מישהו מכיר מקום שניתן לעשות בדיקת בילירובין בלילה? דחוף! דחוף! דחוף! תודה מראש
י יעל משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים • 6/1/15 הוסף לסימניות #2 יש משפחה שעושה במודיעין עילית. אם רלוונטי המיקום אחפש לך טלפון עלות 100 ש"ח
S stt משתמש רשום 6/1/15 הוסף לסימניות #3 יש גם עזרת אחים 100 שח בירושלים בטוח אולי בעוד מקומות צריך לברר
ס סטודנטית משתמש מקצוען עיצוב גרפי 6/1/15 הוסף לסימניות #5 אני מאמינה שאם עזרת אחים עושים אז בכל מקום שיש להם סניף עושים גם. אני יודעת שיש להם סניף בבית שמש
Y yosher2005 משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי • 6/1/15 הוסף לסימניות #6 נכתב ע"י amudim;1486182: תודה. הבדיקה שלהם מדויקת? לחצ/י כדי להרחיב... בכל מכשיר יכולה להתקבל תוצאה שונה, אפילו בהבדל של כמה דק'
נכתב ע"י amudim;1486182: תודה. הבדיקה שלהם מדויקת? לחצ/י כדי להרחיב... בכל מכשיר יכולה להתקבל תוצאה שונה, אפילו בהבדל של כמה דק'
ד דקלים משתמש רשום 7/1/15 הוסף לסימניות #7 המכשיר שלהם מדויק בדיוק כמו של קופת חולים זה אותו מכשיר בדיוק לי יש מס' טלפון כזה 053-3100612 אבל זה מפעם אני מקוה שזה גם המס' היום.
המכשיר שלהם מדויק בדיוק כמו של קופת חולים זה אותו מכשיר בדיוק לי יש מס' טלפון כזה 053-3100612 אבל זה מפעם אני מקוה שזה גם המס' היום.