Manychat בדיקת וובהוק למייק ללא אנשי קשר

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות לבדוק קריאה למייק ללא אנשי קשר? בתהליך בניה עדיין...
זה ההודעה שמניצ'אט שולח:
1675591662685.png
1675591662685.png

• הוסף לסימניות
מה יש בbody?

• הוסף לסימניות
מספיק להכניס את עצמך כאיש קשר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה. הכנסתי איש קשר ובכל זאת אותה ההודעה ממשיכה להופיע, כנראה זאת בעיה אחרת. מישהו נתקל בבעיה הזאת ויודע להסביר איך אפשר בכל זאת להריץ את הקריאה למייק?

• הוסף לסימניות
תוודאי שיש לאיש קשר הזה את כל הנתונים שמניצ'אט אמור לשלוח כמו הנושא פניה וכו'

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
התכוונתי שמבחינתי יותר פשוט לשלוח את כל המידע שקיים בוובהוק ולבחור במייק את הרלוונטי מתוכן ולהמשיך, מאשר לכתוב את json בעצמי ולעדכן חזרה עם רספונס.

• הוסף לסימניות
התכוונתי שמבחינתי יותר פשוט לשלוח את כל המידע שקיים בוובהוק ולבחור במייק את הרלוונטי מתוכן ולהמשיך, מאשר לכתוב את json בעצמי ולעדכן חזרה עם רספונס.
כל אחד ומה שפשוט לו... לי זה נשמע הרבה יותר מורכב, לא התנסיתי בזה. (למרות שבפרויקט הנוכחי בהמשך אהיה חייבת כנראה)
בכל אופן, אמור להיות פתרון. הרי בנורמלי חייב להיות אפשרות לבחון את הבקשה.

• הוסף לסימניות
צריך לנסות לעשות פאבליש ואז תצוגה מקדימה, PREVIEW. זה כאילו להיכנס למערכת. אחרי שזה עובר פעם אחת הבעיה לא תהיה שוב.
1675643062775.png

• הוסף לסימניות
@David Had נכון, וזאת בדיוק הבעיה. יש לי שם כפתורים שעדיין לא קישרתי להם פעולות ולכן מני צ'אט לא מאפשר לי לפרסם. אני רוצה לבדוק את הקריאה למייק לפני הטיפול בכפתורים כי יש לי שם עשרות כפתורים וייקח זמן עד שאגיע לטפל בכולם...

• הוסף לסימניות
@David Had נכון, וזאת בדיוק הבעיה. יש לי שם כפתורים שעדיין לא קישרתי להם פעולות ולכן מני צ'אט לא מאפשר לי לפרסם. אני רוצה לבדוק את הקריאה למייק לפני הטיפול בכפתורים כי יש לי שם עשרות כפתורים וייקח זמן עד שאגיע לטפל בכולם...
אפשר לסמן עם SHIFT את כל המודולים עם הכפתורים ולהדביק בFLOW אחר, ואחר כך להחזיר
אפשר יותר פשוט ליצור FLOW קטן בלי הרבה תנאים ולפרסם אותו ולעשות תצוגה מקדימה ואחר כך נראה לי שכל הפלואווים יעבדו

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הייתה גם לי את הבעיה הזו והתברר שהסיפור היה שהחיבור עם פייסבוק נקטע
צריך להתחבר שוב לפייסבוק באותו דפדפן ולהתחבר למאניצאט וזה אמור להסתדר
בהצלחה לכולם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה