בדיקת מיחזור

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,

אשמח לדעת המומחים:

יש לי משכנתא פעילה בבנק מרכנתיל,

היתרה כרגע היא:

לעוד 188 חודשים: פריים פלוס 0.15 - נשאר לשלם עוד 258,000 ש''ח.

לעוד 68 חודשים: קל''צ 2.8 - נשאר לשלם 96,000 ש''ח.

כרגע ההחזר הוא ע''ס 3,619 ש''ח.

יועץ משכנתאות שקיבל את הדו''ח טוען כי בהתחשב בגובה ההלוואה וביתרת התקופה לא שווה למחזר, מקסימום להתקשר לבנק ולהתעקש איתם על שיפור הפריים.

האמנם?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,

אשמח לדעת המומחים:

היתרה כרגע היא:

יועץ משכנתאות שקיבל את הדו''ח טוען כי בהתחשב בגובה ההלוואה וביתרת התקופה לא שווה למחזר, מקסימום להתקשר לבנק ולהתעקש איתם על שיפור הפריים.

האמנם?
מיחזור יוריד לך כ140ש’ח בחודשי עם אותם כמות תשלומים
תחשוב אם שווה לך
מאוד תלוי העלות שתשלם על המיחזור

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,

אשמח לדעת המומחים:

היתרה כרגע היא:

האמנם?
אם תוכל להגדיל החזר חודשי בכמה מאות שקלים וע"ח זה לקצר תקופה
תוכל להוזיל כמה עשרות אלפי שקלים במיחזור.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,

אשמח לדעת המומחים:

היתרה כרגע היא:

האמנם?
אני חושב שהוא שהוא צודק

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למה שלא לעשות מיחזור פנימי של הפריים ולהתעקש על קיצור התקופה ולא על הורדת ההחזר החודשי? זה חסכון משמעותי יותר
מחזור פנימי זה לא מאמץ ככ גדול, וגם לא עולה כסף בהתחשב שבפרים אין עמלות היוון

• הוסף לסימניות
למה שלא לעשות מיחזור פנימי של הפריים ולהתעקש על קיצור התקופה ולא על הורדת ההחזר החודשי? זה חסכון משמעותי יותר
מחזור פנימי זה לא מאמץ ככ גדול, וגם לא עולה כסף בהתחשב שבפרים אין עמלות היוון
סתם לידיעה כללית עלות מיחזור 360 ש"ח בבנק לכל תיק

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,

אשמח לדעת המומחים:

היתרה כרגע היא:

האמנם?
לדעתי לשלב במסלול חצי פריים חצי מלצ
ולנסות עם הצעה נגדית
כי מרכנתיל לא יודעים להוריד במיחזור פנימי
בלי הצעה נגדית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה