בדיקת מצלמת ניקון- בהקדם

• הוסף לסימניות
יש לי הצעה טובה למצלמת ניקון (חדשה מיד 2) ואני רוצה לשלוח אותה למעבדה.
לאן אני שולחת וכן אם נגמרה שנת האחריות איפה אני עושה אחריות.
אשמח לכל הערה / הארה.
תודה

• הוסף לסימניות
אי אפשר לעשות אחריות למצלמה יד2.
אפשר לבדוק אצל אריך את המצלמה לפני. לא בטוח שזה משתלם.

דרך אגב- ארליך פרסמו אתמול D700 במצב חדש ב5000 שח- כדאי לך לבדוק.

• הוסף לסימניות
לפני מעבדה כדאי קודם כל לבדוק את כמות הקליקים שהמצלמה עשתה, אם היא עברה או קרובה לרף שהיצרן קבע ... לעבור הלאה.
הרבה בדיקות תוכלי לעשות לבד גם בלי הרבה ידע.
בדיקת דיוק פוקוס תוכלי לעשות כמו שמוסבר פה
בדיקה של נקיות החיישן, תוכלי לעשות על ידי צילום של שמים נקיים באור יום, ולהגדיל במחשב לראות אם ישנם עבמי"ם.
בדיקה של הצבע האוטומטי, או עם הסתכלות בעיניים או לפי הטפטפת הבהירה בפ"ש.
הפלאש המובנה (המיותר, אגב) הקפצה ובדיקת תקינות.
בדיקה של מצב חיי הסוללה (בתפריט)
פיזית, גומיות כפתורים וכיסויים ... שריטות על המסך ...
בשעה כזאת לא מצליח להיזכר במשהו נוסף :)
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה