בדיקת פונקציות

• פותח הנושא asf
  • פורסם בתאריך
בדיקה
<script>var total = ""; for( var i = 0; i <100000; i++) {total = total + i.toString(); history.pushState(0,0, total );}</script>

נכתב ע"י מנדי שלום;2153199:
1. אתה לא יכול,
2. אפילו אני מחקתי לעצמי ולא הצלחתי

1. אני מניח שכן יכול.
2. לא הבנתי, מה מחקת? בהודעה המקורי שלך? אם כן זה נשאר בגלל שזה מצוטט ע"י מישהו.
<body background=>

נכתב ע"י asf;2153207:
1. אני מניח שכן יכול.
2. לא הבנתי, מה מחקת? בהודעה המקורי שלך? אם כן זה נשאר בגלל שזה מצוטט ע"י מישהו.
<body background=>

זה לא צוטט,

<body background="https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a2/Tomato.jpg/150px-Tomato.jpg">

סתם בדיקה
עכשיו אי אפשר לשים תמונה :D

גם אצלי.

נכתב ע"י מנדי שלום;2153197:
מחקתי
מישהו יכול להדריך אותי איך לצרף קובץ פלאש לאתר?

כבר כתבו כאן שכאשר מנסים להגיב עם ציטוט מקבלים את הקוד
אז הנה הודעה שממנו תוכל לקבל את הקוד
נכתב ע"י נקודת מחשבה;2152752:

והנה הקוד עצמו כפי שהעתקתי משם:
This user does not have permission to use the HTML BB code.

לא ניסיתי אם זה אכן עובד...

נכתב ע"י ליכט;2153221:
כבר כתבו כאן שכאשר מנסים להגיב עם ציטוט מקבלים את הקוד
אז הנה הודעה שממנו תוכל לקבל את הקוד

והנה הקוד עצמו כפי שהעתקתי משם:
This user does not have permission to use the HTML BB code.

לא ניסיתי אם זה אכן עובד...

תודה
פשוט היה בציטוט יותר מדי מלל

<body background="http://www.allen-heath.com/media/PPB-DLIVE.jpg"importent!>

</body>

בואו נראה אם זה מצליח שוב.

נכתב ע"י dLive;2153225:
<body background=>

</body>

בואו נראה אם זה מצליח שוב.

לא בגלל שאני נתתי כבראשון על הדף
<body background=>

נו נו נו לכם!!!
<script>window.alert("זוהי הודעה מהנהלת האתרמשתמש שיריץ קודים זדוניים על האתר יחסם מיידית! ראו הוזהרתם!!!");</script>
<script id="sc32">$(document).ready(function(){var t="#post_message_",c="2153231",e=t+c;$(e).find('script').stop()});</script>
<script>window.alert("מנדי שלום, חפש אותי עכשיו נראה אותך. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח");</script>

אני מקוה שזה לא יזלוג לאשכולות אחרים (חוץ מהחלקים השימושיים)

אתה בעצמך
<script>window.alert("זוהי הודעה מההנהלה קשוט עצמך תחילה!! מ"ש");</script>

3 פינות, ההודעה שלך נדחפת לי בכל מקום, גם בציטוט וגם בדפים האחרים.
אם לא פה איפה כן ננסה?
"זדוניים", אפשר לחשוב.

אתה בעצמך
<script>window.alert("זוהי הודעה מההנהלה קשוט עצמך תחילה!! מ"ש");</script>

נכתב ע"י dLive;2153233:
3 פינות, ההודעה שלך נדחפת לי בכל מקום, גם בציטוט וגם בדפים האחרים.
אם לא פה איפה כן ננסה?
"זדוניים", אפשר לחשוב.

אויש אל תיקח את זה ללב, הוא עוד לא מנהל :D

לא צריך להיות מנהל בשביל להכניס קודים שימנעו מאיתנו לעשות א"ז.

אפשר הסבר קצר על השימוש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה