עזרה בדיקת פתיחה של אתר אינדקס מטפלים בחברות הסינון

• הוסף לסימניות
גולשים יקרים לעזרתכם אודה,

יש לי אתר חדש ובו אינדקס מטפלים למגזר החרדי בתחומי התפתחות הילד.
אשמח לדעת האם אתר פתוח אצלכם, ומהי חברת הסינון שלכם.

זו כתובת האתר:

http://hametaplim.com/

תודה!

• הוסף לסימניות
לי יש חסימה של אתרוג וזה נפתח,
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נתיב, נפתח לאחר בקשה, ללא תשלום

• הוסף לסימניות
גם אצלי בנטפרי פתוח, ואפילו עזר לי ליצור קשר עם קלינאית שחיפשתי בדיוק את פרטי ההתקשרות שלה

• הוסף לסימניות
גם אצלי בנטפרי פתוח, ואפילו עזר לי ליצור קשר עם קלינאית שחיפשתי בדיוק את פרטי ההתקשרות שלה
שמחה לשמוע!
אעלה עוד פרטים של מטפלים בזמן הקרוב, בעז"ה.

• הוסף לסימניות
אני ברימון - הרמטי
וזה פתוח אבל לא נותן להכנס לכל מיני קטגוריו
מעלה צילום מסך:
upload_2018-5-27_20-0-1.png

• הוסף לסימניות
תודה! אשמח לדעת אלו קטגוריות.
כפי שאת רואה בצילום מסך
הנה אני העלה עוד כמה צילומים, אני מתארת לעצמי שאיפה שכתוב מה אתם מחפשים אמורלהיות עוד משהו, בקיצור אני לוחצת על דברים וזה לא נכנס לי לשום דף:
upload_2018-5-28_10-57-6.png

upload_2018-5-28_10-57-19.png

קבצים מצורפים

• upload_2018-5-28_10-56-50.png
    upload_2018-5-28_10-56-50.png
    KB 232.1 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
נפתח בסמארטפון של נתיב.

אהבתי את הביצוע היעיל והמקצועי.
הייתי מציעה לסדר את המטפלים בסדר אלפביתי וכן לאפשר חיפוש מטפל לפי שם.
כמו כן, מדוע נגרע חלקם של הפסיכולוגים לסוגיהם?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נפתח בסמארטפון של נתיב.

אהבתי את הביצוע היעיל והמקצועי.
הייתי מציעה לסדר את המטפלים בסדר אלפביתי וכן לאפשר חיפוש מטפל לפי שם.
כמו כן, מדוע נגרע חלקם של הפסיכולוגים לסוגיהם?
תודה!

הם מסודרים בסדר אלפביתי לפי שמות משפחה,ויש אפשרות לחפש לפי שם או כל מילת מפתח אחרת (יש לחצן של חיפוש בצורת זכוכית מגדלת בתפריט, וגם במקומות נוספים אתר עצמו).

הפסיכולוגים עוד לא הגיעו לאתר:). אם את מכירה פסיכולוגים מורשים, אשמח שתפני אותם אלי / לאתר, וארשום אותם בשמחה.

• הוסף לסימניות
באתרוג - פתוח
האתר משובב עין בעיצוב הנקי ובחיפוש הקל

• הוסף לסימניות
הבנתי שנתיב פתוח, אתרוג גם, ונטפרי גם. בנטפרי ענו לי שאין להם יכולת לעזור במקרה של סינון נטפרי קהילות. המשתמש צריך לפנות לקהילה.

אשמח לדעת אם יש משתמשים בחברות סינון אחרות שנתקלו בבעיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה