למה מיותר?ניסוי מיותר בילדים...
חשבתי דווקא שאם יש מישהו חיובי זה יזוהה ..ברור שלא. מה השאלה בכלל?
ואם יהיה חיובי ואת לא יודעת מי מהם ?למה מיותר?
רוצה להיות בטוחה שכולם שליליים
קודם כל נשאר בבית.ואם יהיה חיובי ואת לא יודעת מי מהם ?
ראיתי כל מיני תגובות "מהירות"סליחה על השאלה המצחיקה...
יש לי בדיקה אחת ו3 ילדים לא מזוהים. כלומר שאין לי אנידיקציה עליהם אם הם עברו קורונה.
מענין אותי רק לדעת שאף אחד מהם לא נושא את הקורונה.
אפשר להעביר את המטוש אצל כולם?(לא מפחדת שידבקו)
התוצאה יהיה אמינה ?
בשדה תעופה הם עושים 2 מטושים אחד נשלח לבד ואת השני ביחד, מכניסים כל 15 לקופסא אחת.
אם ה15 יוצא חיובי, אז כל הקבוצה נבדקת.
אם זה יוצא שלילי הם לא בודקים אחד אחד.
[זה בעיקר לחסוך זמן ובדיקות כי מדובר באלפי נבדקים.
אם אין לך בעיה להכניס את שלושם לספק חיובי, גם אם אחד מהם יוצא חיובי.
אז לכאורה אין בעיה רק קחי בחשבון שז
עושים את זה על בסיס קבוע בשדה תעופה.
הבודקת אמרה לי שעושים את זה במקומות רפואיים ובמקומות גדולים.
כל 15 יחד. [לכן יש שני מטושים.]
אם הקבוצתי יוצא חיובי בודקים אותם גם יחידים
איכס!עושים את זה על בסיס קבוע בשדה תעופה.
הבודקת אמרה לי שעושים את זה במקומות רפואיים ובמקומות גדולים.
כל 15 יחד. [לכן יש שני מטושים.]
אם הקבוצתי יוצא חיובי בודקים אותם גם יחידים
ממש לא.איכס!
הרגעת אותי, כמעט עמדתי לבטל טיסה... סתם...ממש לא.
לא באותו מטוש.
לוקחים 15 ושמים בקופסא אחת.
בודקים מטוש אחד, אם יצא חיובי [מספיק אחד חיובי כדי של ה15 יצאו חיובי]
בודקים את כל ה15.
אם יצא שלילי הם לא נבדקים אחד אחד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים