מידע שימושי בדיקת קורונה באולם משואות

• הוסף לסימניות
למשהו יש מידע על בדיקות קורונה במשואות בבני ברק ולמי זה מיועד

• הוסף לסימניות
אתם יודעים אם זה רק בדיקות קורונה ליציאה מבידוד או אפשר לבוא גם לבדיקה קורונה כללית?
תודה

• הוסף לסימניות
אין היום בדיקות באולם משואות

• הוסף לסימניות
הבנתי שיש בדיקות בר' ירושלים 40 בבני ברק
וצריך להזמין תור דרך האתר
יש למשהו מושג לגבי זה

• הוסף לסימניות
יש מידע מעודכן מהיום-
אין בדיקות pcr?
האם בדיקות האנטיגן המוסדיות שעושים במוקדים שונים מקנים תו ירוק?
תודה!

• הוסף לסימניות
האם ברח' ירושלים 40 זה לקיצור בידוד? ואיך אני יודעת אם מי שהכניס את הבן שלי לבידוד הודיע רשמית (או שזה לא משנה) ואם יש לבן שלי תו ירוק מספיק בדיקה אחת?

• הוסף לסימניות
האם ברח' ירושלים 40 זה לקיצור בידוד? ואיך אני יודעת אם מי שהכניס את הבן שלי לבידוד הודיע רשמית (או שזה לא משנה) ואם יש לבן שלי תו ירוק מספיק בדיקה אחת?
למי שיש תו ירוק אפשר לעשות בדיקה ביתית לבד ולצאת מבידוד במידה ושלילית.
הוראות מעודכנות של משרד הבריאות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע תוך כמה זמן מגיעות התשובות לבדיקות משם?

הבנתי שהם מבקשים מייל, ואומרים שהתשובה תוך שלוש שעות, זה היה נשמע לי הזוי..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה