מידיעה? כי התקשרתי עכשיו למכבי והם אמרו לי שצריך לקבוע תור ויש תור פנוי רק ביום רביעי..באודטוריום ברמת אלחנן כל יום מ9:00 בבוקר אין צורך בהפניה מרופא או זימון תור צריך רק כרטיס קופת חולים
500₪....ניסיתם במעייני הישועה?
גם שבוע שעבר הם אמרו שצריך תור ואין תורים פנוייםמידיעה? כי התקשרתי עכשיו למכבי והם אמרו לי שצריך לקבוע תור ויש תור פנוי רק ביום רביעי..
מה שיש באודיטוריום זה לא מטעם מכבי זה מטעם מד"א אם אני לא טועה והתוצאות מגיעות יותר באיחור,מידיעה? כי התקשרתי עכשיו למכבי והם אמרו לי שצריך לקבוע תור ויש תור פנוי רק ביום רביעי..
אני עשיתי בדיקה באודטוריום ותוך 10 שעות היו לי תוצאותמה שיש באודיטוריום זה לא מטעם מכבי זה מטעם מד"א אם אני לא טועה והתוצאות מגיעות יותר באיחור,
אם עושים במכבי התוצאות מגיעות תוך יממה..אפילו פחות,
תעשו שיקול מה שווה יותר
מה?????אני עשיתי בדיקה באודטוריום ותוך 10 שעות היו לי תוצאות
היה לי שלילי וקיבלתי את התשובה ממכבימה?????
כמה ממשפחתי עשו והגיע אליהם אחרי כמה ימים...לעומת כמה שעשו במכבי,
אולי היתה לך תשובה חיובית?! כי חיובית מקבלים יותר מהר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים