קורונה בדיקת קורונה בלאומית

• הוסף לסימניות
בעקבות שנחשפנו לחולה מאומת אנחנו צריכים לעשות בדיקת קורונה, התקשרנו למוקד של לאומית ויש להם תור רק ב-01/10 כשאנחנו צריכים לצאת מהבידוד ב-05/10!!!!!!!!!!!!!!!(התוצאות מגיעות תוך 4 ימים...)
מישהו יודע מה ניתן לעשות?/ למי ניתן לפנות כדי לזרז את הבדיקה?

• הוסף לסימניות
בעקבות שנחשפנו לחולה מאומת אנחנו צריכים לעשות בדיקת קורונה, התקשרנו למוקד של לאומית ויש להם תור רק ב-01/10 כשאנחנו צריכים לצאת מהבידוד ב-05/10!!!!!!!!!!!!!!!(התוצאות מגיעות תוך 4 ימים...)
לא יודעת מאיזה אזור בארץ אתם
אני גם כן בלאומית ממודיעין עילית
וכל פעם שעשינו בדיקה התקשרנו למזכירות וישר קבעו לנו ליום למחרת בבוקר בלי שום בעיה ותוך פחות מ24 שעות היה תשובה (כמה בדיקות שעשינו)

• הוסף לסימניות
לא יודעת מאיזה אזור בארץ אתם
אני גם כן בלאומית ממודיעין עילית
וכל פעם שעשינו בדיקה התקשרנו למזכירות וישר קבעו לנו ליום למחרת בבוקר בלי שום בעיה ותוך פחות מ24 שעות היה תשובה (כמה בדיקות שעשינו)
גם אצלינו ב-ם
תנסו להתקשר ישר לקופת חולים-לא למוקד

• הוסף לסימניות
אנחנו מרמות- ירושלים
לא אמור לקחת כל כך הרבה זמן נשמע לי ממש מוזר העניין
בקשר לזמן של התוצאות כדאי שתדברו עם מישו שעשה בזמן האחרון בדיקת קורונה בלאומית מהאזור שלכם
יכול להיות שאומרים עד 4 ימים כדי לבטח את עצמם

• הוסף לסימניות
התקשרתי למוקד כי בדיוק הקופה היתה סגור אבל עכשיו אני מחכה שיענו לי בקופה.
הם בד"כ נותנים באותו יום או יום למחרת-תשובה תוך 48 שעות אפילו פחות
אם את לא מצליחה תעדכני אנסה לברר איפה אפשר לעשות ללא הפניה מקופת החולים

• הוסף לסימניות

אנחנו עשינו בלאומית תור מהיום להיום אבל בעיר אחרת,
תתקשרי לקופה ולא דרך המוקד

• הוסף לסימניות
הם בד"כ נותנים באותו יום או יום למחרת-תשובה תוך 48 שעות אפילו פחות
אם את לא מצליחה תעדכני אנסה לברר איפה אפשר לעשות ללא הפניה מקופת החולים
התקשרתי ויש תור רק ליום שישי בעזרת תורה, אם תוכלי לעזור לי אני אשמח!
תודה!

• הוסף לסימניות
ניסתי לבדוק במד"א והם מפנים לקופות החולים-חשבתי שאולי דרכם יהיה אפשר
אם אצליח למצוא עדכון אחר אעדכן

• הוסף לסימניות
מקפיצה
מי יכול לעזור לזרז בדיקה בלאומית?

• הוסף לסימניות
גם לנו קבעו כך
ביום שני קבעו ליום חמישי
התקשרנו לעזרת תורה(יעקובזון) אתמול ב8 בבוקר דקה של לחץ(אמרתי לה שאם אין בדיקה אני לא יכולה להיות סתם בבידוד חשש הדבקה וכו) וקבעו לאותו יום בצהריים
תלחצי על המזכירות שם או בקופה שלך
עכשיו מחכים לתשובות:)

גם התשובות הגיעו לנו בפעמים קודמות -חלק פחות מ24 שעות וחלק עד 48 שעות

• הוסף לסימניות
עברנו ממאוחדת ללאומית וזאת שהעבירה אותנו ממאוחדת ללאומית אישה ממש נחמדה וכל בעיה שיש לנו בלאומית היא עוזרת לנו, התקשרנו ויש לנו תור להיום בעז''ה רק צריך לעדכן אותנו באיזה שעה.

• הוסף לסימניות
התקשרתי ויש תור רק ליום שישי בעזרת תורה, אם תוכלי לעזור לי אני אשמח!
תודה!
מה שעושים בכזה מקרה מדברים עם מנהל הקופה ואומרים לו שאם אין תור ביום יומיים הקרובים אתם עוברים קופה
מנסיון זה עובד
עשו לנו בעיות בקופ"ח לא אשרו דברים אז עברנו קופה ורדפו אחרינו שנחזור , חזרנו וכל דבר מביאים לנו על מגש של כסף מחשש שנעבור

• הוסף לסימניות
וכל מי ששאל כמה זמן
קיבלנו כבר תשובה אחת עכשיו, הבדיקה נעשתה אתמול אחר הצהריים

חיובי:eek::eek:
עשית אתמול ביעקובזון וקיבלת כבר תשובה?!?!??!
באיזה שעה???
אני עדיין מחכה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה