לא יודעת מאיזה אזור בארץ אתםבעקבות שנחשפנו לחולה מאומת אנחנו צריכים לעשות בדיקת קורונה, התקשרנו למוקד של לאומית ויש להם תור רק ב-01/10 כשאנחנו צריכים לצאת מהבידוד ב-05/10!!!!!!!!!!!!!!!(התוצאות מגיעות תוך 4 ימים...)
מישהו יודע מה ניתן לעשות?/ למי ניתן לפנות כדי לזרז את הבדיקה?
גם אצלינו ב-םלא יודעת מאיזה אזור בארץ אתם
אני גם כן בלאומית ממודיעין עילית
וכל פעם שעשינו בדיקה התקשרנו למזכירות וישר קבעו לנו ליום למחרת בבוקר בלי שום בעיה ותוך פחות מ24 שעות היה תשובה (כמה בדיקות שעשינו)
התקשרת לקופת חולים או למוקד?אנחנו מרמות- ירושלים
לא אמור לקחת כל כך הרבה זמן נשמע לי ממש מוזר הענייןאנחנו מרמות- ירושלים
התקשרתי למוקד כי בדיוק הקופה היתה סגור אבל עכשיו אני מחכה שיענו לי בקופה.התקשרת לקופת חולים או למוקד?
הם בד"כ נותנים באותו יום או יום למחרת-תשובה תוך 48 שעות אפילו פחותהתקשרתי למוקד כי בדיוק הקופה היתה סגור אבל עכשיו אני מחכה שיענו לי בקופה.
בעקבות שנחשפנו לחולה מאומת אנחנו צריכים לעשות בדיקת קורונה, התקשרנו למוקד של לאומית ויש להם תור רק ב-01/10 כשאנחנו צריכים לצאת מהבידוד ב-05/10!!!!!!!!!!!!!!!(התוצאות מגיעות תוך 4 ימים...)
מישהו יודע מה ניתן לעשות?/ למי ניתן לפנות כדי לזרז את הבדיקה?
התקשרתי ויש תור רק ליום שישי בעזרת תורה, אם תוכלי לעזור לי אני אשמח!הם בד"כ נותנים באותו יום או יום למחרת-תשובה תוך 48 שעות אפילו פחות
אם את לא מצליחה תעדכני אנסה לברר איפה אפשר לעשות ללא הפניה מקופת החולים
תודה ענקית!! אין לי מילים על הנכונות!ניסתי לבדוק במד"א והם מפנים לקופות החולים-חשבתי שאולי דרכם יהיה אפשר
אם אצליח למצוא עדכון אחר אעדכן
מה שעושים בכזה מקרה מדברים עם מנהל הקופה ואומרים לו שאם אין תור ביום יומיים הקרובים אתם עוברים קופההתקשרתי ויש תור רק ליום שישי בעזרת תורה, אם תוכלי לעזור לי אני אשמח!
תודה!
עשית אתמול ביעקובזון וקיבלת כבר תשובה?!?!??!וכל מי ששאל כמה זמן
קיבלנו כבר תשובה אחת עכשיו, הבדיקה נעשתה אתמול אחר הצהריים
חיובי![]()
עשית אתמול ביעקובזון וקיבלת כבר תשובה?!?!??!
באיזה שעה???
אני עדיין מחכה.
באיזה שעה קיבלתם את התשובה?עשינו ב 3 בצהריים
קיבלנו כבר תשובה לכל 3 הבדיקות, חיובי
אולי שלילי לוקח יותר זמן![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים