תעופה מחיר הכי זול ויש תורים בצהרים בשישימי יודע לעזור?
בן משפחתנו אמור לטוס ביום ראשון, וצריך לעשות בדיקת pcr בתוך 48 שעות שלפני הנחיתה. איפה אפשר לעשות בדיקה כזו במחיר שפוי במוצ"ש או ביום שישי אחה”צ?
תודה מראש לכל מי שיכול לעזור.
בשדה התעופה? בטוח? עד איזו שעה?בשדה ה
תעופה מחיר הכי זול ויש תורים בצהרים בשישי
בבדיקה של קופ"ח אין פרטי דרכון וכתוב על זה שלא לשימוש בחו"לפולין 48 שעות
אם טסים באמצ"ש אפשר לעשות בקופ"ח?
יש במוצ"ש.
מנסיון
תבדקו באתר של צ'ק2פליי ותראו בעצמכם
זה מאד מורכב, צריך להכניס את כל פרטי האדם שמזמין את התור ורק בסוף נותן לבחור תור.תודה, פשוט האתר חסום לי. תוכלו למחול ולהעתיק לי לכאן את הקטע הרלוונטי שם כדי שנוכל להירדם רגועים הלילה?
תודה מראש.
יש גם בטרמינל 1יש במוצ"ש בשדה תעופה
בדיקה תוצאות תוך 4 שעות המחיר 120 ש"ח פחות או יותר
צריך למצוא את המקום הבדיקות בחניון בסוף סוף השדה תעופה
תודה רבה.זה מאד מורכב, צריך להכניס את כל פרטי האדם שמזמין את התור ורק בסוף נותן לבחור תור.
איך אתם מתכננים לקבוע תור? לא נראה לי שיש אפשרות טלפונית.
למיטב הבנתי הבדיקות המהירות הם רק בחניון תמר הנ"ליש גם בטרמינל 1
אני בעצמי לבדי ממש ממש הייתי שם במוצאי שבת בראשית ונבדקתי וקיבלתי תשובה שלילית למייל כעבור כמה שעותתודה רבה.
ברור שניעזר במכרים כדי להיכנס לאתר ולהזמין, אבל נעשה זאת כשנדע ברור שאכן יש שם את האופציה הזו.
אני מקוה שאכן נוכל לסמוך על נסיונכם האישי ולהיות רגועים שיש שם אכן בדיקה במוצ”ש.
כי באתר של חברת פספורטכרד מופיע מידע מעודכן להשבוע שהמעבדה בנתב”ג פעילה בימים א’ עד ה’ משעה 7 בבוקר עד השעה 7 בערב. הם טועים?
גם ככה זה יהיה ’פרויקט’, לנסוע לנתב”ג בצאת השבת להיבדק, לחזור הביתה ולנסוע שוב לשם בשעות הבוקר המוקדמות.
תודה.אני בעצמי לבדי ממש ממש הייתי שם במוצאי שבת בראשית ונבדקתי וקיבלתי תשובה שלילית למייל כעבור כמה שעות
הרגילה על הנייר לוקחת יותר מ14 שעות אין אפשרות לקחת סיכון בענין הזהתודה.
עשית את הבדיקה המהירה או הרגילה?
הרגילה אכן לוקחת 14 שעות לקבלת התשובה או שבפועל זה מהיר יותר?
אנחנו עושים חשבון, עד שמגיעים במוצ”ש לנתב”ג זה לפחות 9 בערב, וכשהטיסה בשעה 11 לפנה”צ אם צריך 14 שעות זה גבולי מאוד.
בכל מקרה כדאי כבר להזמין כדי שתוכלו לבחור תור נוחהרגילה על הנייר לוקחת יותר מ14 שעות אין אפשרות לקחת סיכון בענין הזה
חייבים לעשות את המהירה
אנחנו עשינו ב12 וחצי בלילה והיתה לנו תשובה לקראת בוקר
עד כמה שהבנתי אין כלל בדיקות רגילות במוצ"ש רק את המהירות
יתכן שאני טועה בענין הזה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים