מידע שימושי בדיקת קורונה לפני ניתוח

• הוסף לסימניות
לבן שלי יש ניתוח פוליפים בס"ד ביום שני והוא צריך להגיע עם בדיקת קורונה שלילית
אשמח למידע בדוק, האם יש צורך דווקא בבדיקת PCR או שמספיק אנטיגן?

תודה רבה רבה!!

• הוסף לסימניות
בד"כ לא מספיק אנטיגן, מחר בבוקר לפנות לרופא, לבקש הפניה וישר לעשות, בתקווה שיגיע בזמן...
בכל מקרה מחר בבוקר תתקשרו למזכירות של מרפאת בי"ח ותגידו שאתם לא חושבים שהבדיקה תגיע בזמן והאם בכל זאת אפשר להיבדק עם אנטיגן, יש מצב גדול שידחו את הניתוח.

• הוסף לסימניות
לבן שלי יש ניתוח פוליפים בס"ד ביום שני והוא צריך להגיע עם בדיקת קורונה שלילית
אשמח למידע בדוק, האם יש צורך דווקא בבדיקת PCR או שמספיק אנטיגן?

תודה רבה רבה!!

למיטב ידיעתי מבקשים PCR, אנחנו עשינו בדיוק את הניתוח הנל לפני 3 שבועות+ , ודרשו PCR מ72 שעות אחרונות אולי השתנה והיום מסכימים גם מפוקח.

בהצלחה רבה בניתוח!

• הוסף לסימניות
תשאלו בביה"ח. לטיפול שיניים בהרדמה כללית בשבוע שעבר אפשר היה גם אנטיגן (לא ביתי כמובן)
בכל מקרה, אם הניתוח ביום שני, לא בטוח שתהיה לכם כבר תוצאה של PCR.

• הוסף לסימניות
במעיני הישועה, נכון ללפני חודש-
רק אנטיגן שלילי - לא מספיק
אמרו לנו לעשות גם PCR למרות שלא יהיו תוצאות לפני הניתוח

(התקשרנו לחדר ניתוח לברר ככה הינו בטוחים מה בסדר)

רפואה שלימה

• הוסף לסימניות
מאיתנו ביקשו לעשות אנטיגן מפוקח לפני ניתוח מישהו יודע איפה עושים באזור בני ברק ומה שעות הפתיחה?
אני צריכה או למוצש או ראשון הכי מוקדם שיש
תודה

• הוסף לסימניות
מאיתנו ביקשו לעשות אנטיגן מפוקח לפני ניתוח מישהו יודע איפה עושים באזור בני ברק ומה שעות הפתיחה?
אני צריכה או למוצש או ראשון הכי מוקדם שיש
תודה
יש ברח' ירושלים 40 מול העירייה
הם פתוחים גם במוצש
אני חושב שצריך לשלם עבור הבדיקה ברשת

• הוסף לסימניות
זה האתר שלהם

• הוסף לסימניות
זה האתר שלהם
אני לא יכולה לפתוח קישורים
אפשר לצלם לי מסך של כתובות ושעות פעילות באזור המרכז?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מאיפה מד"א?
יש למעלה בצד שמאל את שם החברה
אני לא זוכר כמה זה עלה אבל לא יקר
יש שם טלפון אפשר לברר הכל כולל מחיר

אני לקחתי במוצש שעבר חבר לשם לבדיקה לפני טיסה - כמה דקות והיה לו את האישור

• הוסף לסימניות
מאיפה מד"א?
יש למעלה בצד שמאל את שם החברה
אני לא זוכר כמה זה עלה אבל לא יקר
יש שם טלפון אפשר לברר הכל כולל מחיר

אני לקחתי במוצש שעבר חבר לשם לבדיקה לפני טיסה - כמה דקות והיה לו את האישור
כתוב שלילדים זה חינם?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, יש לכם ניתוח, אתם כנראה מחכים לו זמן רב, לא הייתם רוצים להפסיד אותו בגלל אי ביצוע בדיקה או בגלל ביצוע בדיקה מיותרת...
אני ממליצה שתתקשרו לבית חולים ותשמעו מהם באופן מדיוק מה הדרישות שלהם.
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה