בדיקת ראיה לילדים

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איפה הכי מומלץ לבדוק ראייה? (ילדה בת 6)
אצל רופא עיניים רגיל מהקופה? אצל רופא עיניים מקצועי לילדים? (תור עוד המון זמן) או אצל אופטימיטריסט?
אשמח לשמוע גם המלצות אם יש.
ירושלים-ביתר
מאוחדת.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
עינית מומחים בעניין מיקוד ראיה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מדובר על קוצר ראיה,
ומיקוד ראיה לפי מה שידוע לי לא התחום של אופטימיטריסט...

בכל אופן, יש המלצה על עינית בביתר? לא התנסיתי בהם..

• הוסף לסימניות
כפי הידוע לי בגיל כזה את חייבת רופא עיניים.

• הוסף לסימניות
בדיקות ראיה עד גיל 5 - חיבים רופא!
בגיל 6 עדיף אופטמטריסט הוא יותר ממוחה מרופא לקביעת מספר.
אלא אם כן זה מקרה מיוחד של מיקוד וכו' אז האופטמטריסט יפנה אותכם לרופא עיניים.

• הוסף לסימניות
יש בב"ב (אני ייודעת שאת לא מכאן) פרופסור נמט ( האבא לא פנחס נמט בנו שאותו איני מכירה אישית אבל שמעתי שגם הוא מעולה) הוא מומחה מאוד רציני בעיניים אנושי ועם גישה מאוד טובה לילדים. התורים זה רק לעוד 3,4 חודשים אבל הוא שווה את זה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע המלצות באזור ביתר י-ם בית שמש וכו

• הוסף לסימניות
פרופ' ענתבי, הדסה עין כרם. ה-מומחית לעיניים ילדים.
אבל היא בשר"פ:(
כך שזה יותר מתאים למי שיש לו מאוחדת שיא.

• הוסף לסימניות
אם את במאוחדת: ד"ר קטי ברגוויק מומחית לילדים מקבלת ב"רב שפע". צריך לחכות חדשיים שלושה לתור, אבל שווה.

• הוסף לסימניות
מישהו שמע על ד"ר נויפלד ברמות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bhj;722200:
מישהו שמע על ד"ר נויפלד ברמות?
אנחנו מטופלים אצל ד"ר נויפילד, אבל דרך כללית. אם הייתי במאוחדת הייתי קופצת על האפשרות להיות מטופלת אצל קלאודיה יהלום. יש עליה המלצות מצויינות והיא שם דבר בתחום.
לד"ר נויפלד יש ניסיון רב והוא אדם נוח.

• הוסף לסימניות
המקום המומלץ שלי לבדיקות עיניים: מכללת הדסה ירושלים ברחוב הנביאים.
בדיקה של סטודנטים בליווי מנחה, שזה בעצם כמו בדיקת פרופסור.
כל בדיקה אורכת שעתיים
והמחיר - 30 ש"ח לשנה למשפחה (ובסוף השנה לא רצו ממני שוב תשלום)!
כמו כן יש שם חנות משקפיים במחירי רצפה ומטה, שזה אומר שמשקפיים ה'יקרים' ביותר במשפחתי (צילינדר גבוה וכו') לא עברו שם את ה-400 ש"ח!

בקשו ממני היום לפרסם - הם צריכים את הציבור!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י למען דעת;920600:
המקום המומלץ שלי לבדיקות עיניים: מכללת הדסה ירושלים ברחוב הנביאים.
בדיקה של סטודנטים בליווי מנחה, שזה בעצם כמו בדיקת פרופסור.
כל בדיקה אורכת שעתיים
והמחיר - 30 ש"ח לשנה למשפחה (ובסוף השנה לא רצו ממני שוב תשלום)!
כמו כן יש שם חנות משקפיים במחירי רצפה ומטה, שזה אומר שמשקפיים ה'יקרים' ביותר במשפחתי (צילינדר גבוה וכו') לא עברו שם את ה-400 ש"ח!

בקשו ממני היום לפרסם - הם צריכים את הציבור!
אפשר פרטים בבקשה?
כמו מספר טלפון לתאום, זמינות תורים וכו'?

• הוסף לסימניות
יש בירושלים אחד שמומחה למיקוד ראיה והוא מקבל ממאוחדת. (היה עליו לא ממזמן המלצה של מישהו כאן)
אני לא זוכרת את שמו אבל אם זה מה שמעניין אותך אני אברר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;920622:
אפשר פרטים בבקשה?
כמו מספר טלפון לתאום, זמינות תורים וכו'?

02-6291968
תורים כמעט מהיום להיום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה