בדיקת ראיה לילד באופטיקה או אצל רופא עיניים??

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
באמת בעיה בכללית פה בירושלים. או מיון או לחכות 3 חודשים. איך זה בקופות האחרות?
אנחנו בסוף הלכנו ד"ר אריאלה מילר- ניגשתי ודיברתי עם מנהלת המחלקה בעיניים מקור ברוך וזה מה שהציעה לי. חיכינו 3 שבועות.
חדוה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קטיפה;1140480:
בירושלים על מי אתם ממליצים - אני בכללית לדעתי יש לבן שלי בעית אלרגיה בעין אחת העניים שלו במון פעמים אדומה. הבעיה שאצל ד"ר נויפלד יש תור רק לעוד 3 חודשים
תפני לפניות הציבור שלהם.
זה עוזר. מניסיון.
אגב, אחרי שאת נכנסת למערכת, כלומר, כשאת כבר מטופלת קבועה, הם יכולים לקבוע לך תור אצלו בלי לחכות כל פעם שלושה חודשים. גם מניסיון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קטיפה;1140480:
בירושלים על מי אתם ממליצים - אני בכללית לדעתי יש לבן שלי בעית אלרגיה בעין אחת העניים שלו במון פעמים אדומה. הבעיה שאצל ד"ר נויפלד יש תור רק לעוד 3 חודשים

ד"ר סילברסטון.
מקבל פרטי ב"עינית", יש החזר מקופות החולים.

• הוסף לסימניות
מנצלת גם לשאלה:
בת חמש שקיבלה הפניה מאחות טיפת חלב במהלך מעקב שגרתי בגן.
לאן בדיוק הולכים? לאופטומטריסט? לרופא עיניים?
קבענו תור לרופא, אבל הוא בעוד חודשיים לפחות (קופ"ח מאוחדת).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי פרוטי;1140658:
מנצלת גם לשאלה:
בת חמש שקיבלה הפניה מאחות טיפת חלב במהלך מעקב שגרתי בגן.
לאן בדיוק הולכים? לאופטומטריסט? לרופא עיניים?
קבענו תור לרופא, אבל הוא בעוד חודשיים לפחות (קופ"ח מאוחדת).
ככה זה, ואין מה לעשות. חסר רופאי עיניים בארץ וזה סיוט.
לפחות היא לא במצב סופני:rolleyes:.
המתיני חודשיים, ולכי לבדיקת רופאה. זה מה שעושים בגיל הזה.

• הוסף לסימניות
בשביל לבדוק אם ילד צריך משקפיים מספיק ללכת לאופטמטריסט שיותר מתמחה בקטע של נתינת מספר מאשר רופא שמתמצא בכל גלגל העין ובעיותיה
לא צריך בשביל זה אחד/ת ידוע/ת שם

בהצלחה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה