התייעצות בדיקת רוק המאפשרת ירידה במשקל , שמעתם על זה?

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מתעניינת גם בבדיקת רוק גנטית, שבודקת מה טוב לי לאכול בשביל לרדת במשקל ומה לא,
אשמח לכל מידע בעניין ממשהו שעשה את הבדיקה.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
שטויות .
חוכא ואיטלולא.
אמא שלי עשתה את זה שילמה להם כמה אלפים טובים.
הכל דרך אפליקציה.לא ברורה .
אין עם מי לדבר.
אומרים שיש ליווי - וזה שקר.
מבקשים מלאא בדיקות דם וכו שלפי זה הם קובעים. הבדיקת רוק - הסוואה .
אחרי כמה שבועות שמראה שבטיפול .
נפתח לכם אפשרות באפילקציה כל מיני ירקות פרות סוגי לחם שמומלץ לאכול - ליד אחוזים איזה ירק /פרי /לחם /בשר /דגים וכו מומלץ לכם יותר
ושתבנו לעצמכם תפריט לדיאטה.
לא ממליצה בכלל .

שמעתי בעבודה שיש אפליקציה שסופרת קלוריות בחינם נח ועוזר פלאים.
במיוחד לנשנוש כמו נס וביגלה שנכנס כלאחר יד ...

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת היכן אמא שלך עשתה, הבנתי שיש כמה מקומות,
והאם לא התקשרה דיאטנית לדבר אמא שלך??

• הוסף לסימניות
mygenes צבע ורוד סגול הלוגו .
לא אימי זו שיצרה קשר.
אין ליווי בפועל .
יש נציגת שרות שמנסה לעזור טכני אין לה בקושי מידע ואיך לעזור .
הצלחות .

• הוסף לסימניות
mygenes צבע ורוד סגול הלוגו .
לא אימי זו שיצרה קשר.
אין ליווי בפועל .
יש נציגת שרות שמנסה לעזור טכני אין לה בקושי מידע ואיך לעזור .
הצלחות .
ז"א שזו הונאה?
מוכרים לציבור שלא צריך לעשות דיאטה וזו סתם פנטזיה?

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מתעניינת גם בבדיקת רוק גנטית, שבודקת מה טוב לי לאכול בשביל לרדת במשקל ומה לא,
אשמח לכל מידע בעניין ממשהו שעשה את הבדיקה.
תודה רבה
מישהו מהמשפחה שלי ניסה לבדוק לעומק,
והוא מצא שבכל הדוגמאות של אנשים שמספרים מהניסיון - לכולם הורידו את אותם מאכלים בסיסיים של קמח לבן, סוכר, וכו' והמליצו על ירקות. ההבדלים ביניהם היו רק במאכלים לא משמעותיים.
הוא הגיע למסקנה שבשביל להוריד קמח לבן וסוכר כדי לרזות, לא צריך לשלם כמה אלפים...

• הוסף לסימניות
היו על זה הרבה דיונים.
אני אישית שקלתי פעם לעשות את זה עד שהבנתי שאחרי זה זה לא יעזור לי במיוחד.
רוב האנשים יוצאים עם תוצאות שמה שמשמין אותם זה תפו"א פחמימות ועוד כמה מרעין בישין...
אם הייתי מנסה דיאטה אמיתית ולא הייתי מצליחה לרזות אולי בדגש על אולי הייתי מנסה לבדוק מה לא טוב לי וכו'.

בסופו של היום העבודה היא פחות או יותר אותו דבר.
לסתום את הפה...
בהצלחה.
אה,
ואם מישהו עשה והצליח לרדת בזכות זה,
נשמח לשמוע.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה
אשמח לכל מידע בנושא , ואם יש מישהו שהתנסה אז בכלל...
האם שמעתם על הבדיקה הזו, האם היא אמינה? האם עוזרת וכו'
כל מידע בנושא יעזור
תודה לכל העונים!
בפרסום שלהם כתוב שמכיון שהם רוצים לשמור על רמה גבוה בבדיקה אז יש להם יכולת לעשות כמה בדיקות בודדות בחודש
ואם עדין הם מפרסמים כ"כ הרבה כנראה שהמצב שלהם באמת ביש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה