רכבים בדיקת רכב היברידי (פריוס) והתייעצות לגבי מחיר

• הוסף לסימניות
הציעו לי פריוס 2011, 220,000 ק"מ. בטריה הוחלפה לפני 30,000
רכב שמור, מערכת מובילאיי, מצבר חדש. יד שלישית במחיר 35,000 ש"ח.
שווה?
כמו"כ אשמח להמלצות על מכוני בדיקה לפריוס באזור תלפיות.
תודה

• הוסף לסימניות
צריך בדיקה כדי לקבוע את כדאיות העיסקה.

אם הרכב שמור ומטופל כראוי, והבטריה במצב טוב, זו עיסקה נחמדה.

• הוסף לסימניות
נשמע לי קצת יקר..., בכל זאת, רכב של 14 שנה.. מה כתוב במחירון?
ובכל מקרה, חובה לבדוק היטב כל רכב, בלי קשר לכלום, יש היום המון רמאויות בנושא.

• הוסף לסימניות
כתבת תגובה לא עניינית בכלל.

בדקת מחירון של הרכב ?
היצע וביקוש ?
אמינות?

אז למה לכתוב סתם ?? אמממ לא נראה לי מחיר הרכב....
זה מעביר מידע שגוי לאלפי הגולשים...
מה הקטע בזה ??

• הוסף לסימניות
הציעו לי פריוס 2011, 220,000 ק"מ. בטריה הוחלפה לפני 30,000
רכב שמור, מערכת מובילאיי, מצבר חדש. יד שלישית במחיר 35,000 ש"ח.
שווה?
כמו"כ אשמח להמלצות על מכוני בדיקה לפריוס באזור תלפיות.
תודה
נשמע מחיר הוגן
זה ק"מ לא גבוה בשביל פריוס
בתלפיות יש מומחה במיוחד לפריוס בשם מוטי
אני מציע שתבקשו ממנו לבדוק את האוטו
המספר שלו 0548493143

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה