דרוש מידע בדיקת שינה בבית המכשיר על האצבע בלבד

• הוסף לסימניות
אשמח לאינפורמציה מאוד חשוב לי מהימנות בקופת חולים או באופן פרטי\?

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
זה מכשיר מאוד פשוט שמודד את רמת החמצן דם
כשיש דום נשימה בשינה אין אספקת חמצן למוח והניבדק מתעורר לרגע אחד
מה שפוגם ברצף השינה
עד כמה שאני מכיר בודקים גם באצבע וגם בנחיריים ביחד
מה שרושם במקביל את עוצמת הנחירות ואספקת החמצן

• הוסף לסימניות
אמור להיות גם משהו שמודד את הנשימה בפה/אף.

• הוסף לסימניות
זה מכשיר מאוד פשוט שמודד את רמת החמצן דם
כשיש דום נשימה בשינה אין אספקת חמצן למוח והניבדק מתעורר לרגע אחד
מה שפוגם ברצף השינה
עד כמה שאני מכיר בודקים גם באצבע וגם בנחיריים ביחד
מה שרושם במקביל את עוצמת הנחירות ואספקת החמצן
תודה רבה זה נעשה בבית מטעם מי ? ומי בודק את התוצאות אחר כך אנחנו שיכים לכללית. תודה

• הוסף לסימניות
תודה רבה זה נעשה בבית מטעם מי ? ומי בודק את התוצאות אחר כך אנחנו שיכים לכללית. תודה
המעבדה שנותנת לכם את המכשיר היא גם המפענחת.
במכבי זה אסותא
תבדקי בקופה מי נותן את המכשיר מימלא גם את השירות

• הוסף לסימניות
תודה אנחנו בכללית.
יש גם להם בדיקות שינה ביתיות

• הוסף לסימניות
אני לא בכללית אבל נראה לי שזה זהה בכל הקופות
*מתלוננים אצל רופא משפחה על נחירות/שינה בלתי מרעננת
*הרופא מפנה לחברה שעובדת עם הקופה
*הולכים לחברה עם טופס 17
*מקבלים את המכשיר עם הדרכה
*ישנים בבית לילה אחד עם המכשיר
*מחזירים למקום שנתן את המכשיר
*רופא שלהם שמומחה בזה מפענח את התוצאה
*הפיענוח כולל הוראות להמשך טיפול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה