בדיקת emg מישהו מכיר??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרפר;1031917:
עשיתי את הבדיקה הזו פעמיים, לא מחטים ולא נעליים.
בבדיקה מחברים לך אלקטרודות ליד ומעבירים זרמים קצרים כדי לבדוק את איכות ההולכה של העצבים ביד (לי היתה חולשה בזרוע למעלה). לא תענוג הכי גדול אבל לא נורא בכלל. בדיקה לא פולשנית ולא ארוכה. לא יודעת מי הכניס לך פחדים לגביה.

לא פחדים. כך כתוב שמחדירים מחט לשריר כמו בזריקה רק שכאן זה ארוך יותר ובכמה מקומות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1031977:
קראת את הספר 'מאחורי כאב הגב'?
אם לא, ממליצה לך ביותר!!

מזה??לומר לי שהכאב הוא "פסיכולוגי" ? זה לא הכיוון למרות שיכול היה להיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1031986:
לפי מה שידוע לי הסחרחורות ב"ורטיגו" הן בהתקפים.
יש תרופה כדי להקל על ההתקף (התקפים עלולים לארוך שעות רבות - מספר ימים, כשבתחילת ההתקף הסחרחורות קלות יחסית, בעומקו הסחרחורות קשות מאוד (א"א להרים את הראש מהכרית, הקאות, זיעה קרה) ואחר כך לאט לאט הסחרחורות מתמתנות עד שההתקף עובר.
יש תרופות להקל בזמן ההתקף. לא נותנים אותן בהיריון.
בנוסף - בזמן ההתקף מנוחה מוחלטת מקלה על ההתקף ומקצרת אותו. ככל שהמנוחה קרובה יותר לתחילת ההתקף כך ההתקף קל יותר.
בסך הכול - הרפואה הקונבנציונאלית לא יודעת הרבה על הנושא ואין להם מה להציע.
לגבי יתר הדברים שכתבת - אין לי הרבה מושג.
מי שחווה סחרחורות קשות יודע לכוון היטב ב"זוקף כפופים" :)

כן אבל ורטיגו שנמשך 8 חודשים????!!! מישהו חווה? אשמח לכל פרור מידע..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1032189:
מזה??לומר לי שהכאב הוא "פסיכולוגי" ? זה לא הכיוון למרות שיכול היה להיות.

חשבתי שזה מה שתגיבי,
כנראה לא קראת אותו, אז תקראי ואחרי זה נדבר.

אני מדברת כאן מתוך היכרות (ולא משנה אם זה אני, אימי, אחותי, חברתי וכו':)) עם דלקת פרקים, פריצת דיסק במס' חוליות, פיברמאלגיה ועוד' שבשיטה הזאת (עוד לפני שהספר החרדי הזה יצא) ראו ישועות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סופרת;1032179:
זהו, שד"ר אינטרנט רושם לפעמים שטויות איומות.
אין שום החדרת מחט,
הבדיקה הא בדיוק כמו שכתבתי לך.
הרופא לוחץ על כל מיני מקשים, ומצפה שהעצבים המסוימים יגיבו. זה הכל.
ומדובר בבדיקת EMG.
גם אני כמוך בדקתי מה בדיוק כוללת הבדיקה הזו והתפללתי לצאת בחיים...

מוזר כי גם הרופא וגם בעזר מיציון אמרו שזה החדרת מחט וכו' אני לא כ"כ פוחדת מהכאב אבל יותר חוששת מנזק שיכול לקרות לי, אם כשעשיתי דיקור מחטי התרבו הכאבים וכתוצאה מכך הסחרחורות, אז מה יהיה כאן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1032195:
חשבתי שזה מה שתגיבי,
כנראה לא קראת אותו, אז תקראי ואחרי זה נדבר.

אני מדברת כאן מתוך היכרות (ולא משנה אם זה אני, אימי, אחותי, חברתי וכו':)) עם דלקת פרקים, פריצת דיסק במס' חוליות, פיברמאלגיה ועוד' שבשיטה הזאת (עוד לפני שהספר החרדי הזה יצא) ראו ישועות.
אשמח לקרוא .. כבר קראתי הכל על זה כך שלא יזיק עוד מידע.. איפה משיגים את ספר הישועות:eek:?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חחח;1031645:
מוכר! תנסי להוריד לחץ.... וגם קמח לבן, מנסיון...

אפשר יותר פרטים? אם זה מוכר לך .. מה היה לך ? איך זה עבר? האם באמת ה"דיאטה" של הקמח הלבן מועילה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה