משה פפירוב
מלחין ויוצר מוזיקה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
- הוסף לסימניות
להצביע למעלה בסקראני בד"כ עוברת על הראשון ומרפרפת הלאה.
לפעמים כדי לתת סיכוי לעוד כמה שלא נמצאים בעמוד הראשון אני אשנה את ההגדרה להצגה לפי הצבעות
לדעתי תוריד את הפרשנות.להצביע למעלה בסקר
למי שמסתפק - להצביע לאפשרות שהכי קרובה למה שהוא עושה/הכי מתארת את ההרגשה...
גם לי זה קורהלפעמים גם זה נפתח לי אוטמטית בעמוד האחרון אחרת לא הייתי מסתכל
אה הבנתי ! אבל לפתוח למשל את העמוד אחד לפני האחרון זה כבר ממש מסובךזה תלוי אם מקישים על הכותרת או על התגובה האחרונה.
אין לי כבר אפשרות לשנות...לדעתי תוריד את הפרשנות.
תשאיר רק את הפן הטכני.
אני לא מעוניינת להצביע כשהפרשנות שונה לחלוטין מזו שלי.
גם אנימה זאת אומרת וודאי
'אני עובר רק על העמוד הראשון אבל לא כי השאר לא מעניין אלא כי אין לי כוח או שיש מדי הרבה עמודים '
הדיון עוסק בכלל בשאלה אחרתאני מדרגת את מה שאני מתחברת לזה,
אישית אני פחות אוהבת דברים מגעילים, מפחידים, פחות יהודיים,
אוהבת יותר את היצירות עם רעיון חמוד וקו נקי ומשהו מהעולם שלנו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים