בדמית מטבח קלאסי

• הוסף לסימניות
הארות והערות יתקבלו בשמחה.

קבצים מצורפים

• 8.png
    KB 377.7 · צפיות: 26
  • 9.png
    KB 312.6 · צפיות: 26
  • 7.png
    KB 585 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד!

שתי הערות:
א. המנורות לא נראות טוב, יש בעיה של AA.
ב. קצת (או הרבה) השתקפות ברצפה עשויה לחולל פלאים...

• הוסף לסימניות
נראה מגרה לחלוטין...
משום מה התמונה השלישית נראית ממקום אחר לחלוטין, והרבה יותר מושכת, הקודמות דיי אפלות ואפורות לעומתה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1092548:
נראה מגרה לחלוטין...
משום מה התמונה השלישית נראית ממקום אחר לחלוטין, והרבה יותר מושכת, הקודמות דיי אפלות ואפורות לעומתה.

לא יודעת למה, אבל הגוונים כאן בפורום, משום מה שונים קצת מהתמונה שרינדרתי.
אשמח אם משהו יוכל להגיד לי למה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י morozane;1092554:
עבודה יפה מאוד!

שתי הערות:
א. המנורות לא נראות טוב, יש בעיה של AA.
ב. קצת (או הרבה) השתקפות ברצפה עשויה לחולל פלאים...

א. מסכימה איתך שהם לא נראות מספיק טוב. בתמונה המקורית הם נראים יותר טוב אבל הצבעים כאן בפורום קצת שונים מהמקור...
מה הכוונה בעיה ב AA?

• הוסף לסימניות
איזה יופי!
מידול שלך?
בכוונה המקרר נראה קצת מחוספס?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אאססתתרר;1092560:
איזה יופי!
מידול שלך?
בכוונה המקרר נראה קצת מחוספס?
95% מידול שלי. והמקרר עשוי מחומר מחוספס, מתכת מוברשת.

• הוסף לסימניות
אגב, מה קורה שם בין הארון למקרר? נראה משהו קצת מוזר, אם זו בליטה של הקיר- למה הצבע העליון שלו כ"כ כהה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1092565:
אגב, מה קורה שם בין הארון למקרר? נראה משהו קצת מוזר, אם זו בליטה של הקיר- למה הצבע העליון שלו כ"כ כהה?

סידרתי, בטעות העלתי את הגירסה הפחות טובה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד מאוד!
זה בעצם שני צבעים שבהם הקירות צבועים? בז' ושמנת?

• הוסף לסימניות
התכוונתי לבעיה ב anti aliasing. כלומר, שהקווים נראים מדורגים ולא חלקים.
הפתרון הוא להעלות את רמת הAA בהגדרות של מנוע הרינדור (מה שגורר זמן רינדור ארוך יותר, כמובן).
דבר נוסף לגבי המנורות הוא הקו השחור בתחתיתן - אם המנורות דלוקות (וכך זה נראה בגלל שמרכזן בהיר יותר), אז לא ייתכן שיראו צבע שחור בסביבתן הקרובה.

• הוסף לסימניות
בס"ד.

טוב אז ככה ...

ראשית כמעצב פנים , מעניין אותי לדעת מי תכנן ת'מטבח?

שנית , ההדמיה יפה מאוד ועושה טוב לעצם ההגדרה "קלאסי" , כי ההדמיה היא באמת 'קלאסית' במובן הפשוט של המילה...
והאמת ...ממי שמשתמשת בתוכנת תלת 'כבדה' עם מנוע רינדור ראוי לשמו , הייתי מצפה למעט יותר ראליסטיות בהדמיה , אבל גם כך היא מתוקה.
וכאחד שאוהב לבשל (וגם לאכול...) הייתי אומר שהמטבח עושה לי חשק להפשיל שרוולים ולהכין איזה ניוקי מוקרם בתוספת גבינת פרמזן מגוררת עם סלט ירוק רענן וכוס של קפוצ'ינו ... משהו כך לפתיחה של הבוקר ....

אח , איזה יופי ...

נ.ב.
הייתי חייב לערוך את ההודעה ולהוסיף , שאני מבטיח גם לשטוף את הר הכלים - אחרי[י]... מילה שלי .

• הוסף לסימניות
לעניינינו,
תכנון ועיצוב המטבח שלי.

בקשר לריאליסטיות הייתי משפרת את ההברקה ברצפה ומשהו בנברשות, אולם חוץ מזה נראה לי ששאר הדברים ריאליסטים (תתקן אותי אם אני טועה)

ת'אמת שמטבח כזה עושה המון חשק לבשל-מנסיון (יש לי מטבח כזה במציאות בבית שאני עצבתי בשינויים קלים)

• הוסף לסימניות
בס"ד.

שכתבתי שמשהו חסר בראליזם , התכוונתי לומר שההדמיה נראית הדמיה , והדמיה מקצועית מטעה את העין בראליזם שלה , ואני בטוח שאת יודעת למה אני מתכוון .

ובקשר לבישול במטבח שכזה , אני מאמין לך ... אגב , אתם בטוחים שאין שום דבר בתנור כי אני מריח משהו קצת נשרף...;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י morozane;1092573:
התכוונתי לבעיה ב anti aliasing. כלומר, שהקווים נראים מדורגים ולא חלקים.
הפתרון הוא להעלות את רמת הAA בהגדרות של מנוע הרינדור (מה שגורר זמן רינדור ארוך יותר, כמובן).
דבר נוסף לגבי המנורות הוא הקו השחור בתחתיתן - אם המנורות דלוקות (וכך זה נראה בגלל שמרכזן בהיר יותר), אז לא ייתכן שיראו צבע שחור בסביבתן הקרובה.

האם הכוונה לזה?
א"כ באיזו אפשרות מומלץ לבחור?

קבצים מצורפים

• 11111.JPG
    KB 24.5 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
כן הכוונה לזה, אבל אני ממש לא מבין גדול בוי-ריי. אולי מישהו אחר יוכל לעזור יותר (בכל מקרה אפשר לשחק עם ההגדרות ולראות את ההשפעה על הרינדור)

• הוסף לסימניות
הדמיה מאוד יפה.

את הערך של הThreshold תכווני 0.008, אפשר פחות אבל זה ישפיע על זמני רנדר בצורה משמעותית יש לפעמים שמספיק 0.009 ובהדמיות חוץ במקרים מסויימים אפשר להשאיר את זה על 0.010.

את הריצפה במטבח צריך לסדר, צריך לעשות השתקפות, יתכן ונתת הגדרה של השתקפות אבל הנורמלים מכוונים כלפי מטה, אם זה כך צריך לסדר את זה.

• הוסף לסימניות
ממש מקסים!!!
נקי וקלאסי!
אהבתי.
מה שכן, כפי שאמרו חסרות השתקפויות ברצפה, החומרים לא נראים כ"כ ריאליים
לדוגמא: המתכת של השולחן והכסאות, הקרמיקה בתמונה האחרונה מעט בולטת לא כמו בתמונות שמעליה, בתמונות הראשונות הבליטות והחריטות שבארונות ובקרמיקה לא נראות מספיק ריאליות...

(אולי כיון שהתמונות בהקטנה לא ניתן להתרשם כפי שצריך)

עלי והצליחי!!!
מחכים לעוד...

• הוסף לסימניות
עם וי ריי אתם מצפים לריאליסטיות?!

הלו הלו IP6! תוריד ת'ידיים!... איתמר תירגע!....

:D:D:D

ועכשיו אתגר שבועי! כמו בפורום צילום, נחמי תשחרר לנו את התלת מימד
וכולם מרנדרים את אותו המודל, מי שיצליח לשוות את המראה הכי ריאלסטי, זוכה במחשב חזק לרינדורים.... בעלי המקסוול יקבלו פנסיון מלא בבית אבות...:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה