בדמית מטבח קלאסי

• הוסף לסימניות
המתכת נראית הרבה יותר טוב רואים שיפור גם בשקיפות שנותנים השולחן והכסאות!
ולהערות:eek:
עדיין התאורה זקוקה לשיפור, וכן השאר נראה עדיין שטוח(לצערי אין לי מושג איך מטפלים בזה)

(בקטנה, המוצרים שעל השולחן זקוקים גם כן לשקיפות
וכן לא כ"כ אהבתי את הרקע האפור שמעל הכיורים, לא יותר יפה לשים קרמיקה או פורצלן מאורך עם פס נירוסטה?)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בגדול, זה נראה יפה
לא מבינה בתלת, אבל נראה שחסר פה הצללות שיתנו למטבח הזה תלת מימדיות טובה, וגם התאורה אפרורית ולא ממוקדת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ווייס;1098926:
אשמח לשמוע עיצה בקשר לתאורה.
יש שם שמש+רקט (אינטנסיטי 30 וואט) +רקט בכניסה למטבח(אינטנסיטי 20 )

אם העלה את המצלמה לגובה כזה, אני לא אקבל תמונה של החדר כולו.
מה הפתרון?

א. אין לי מושג מה כתבת שם...
יש לך שם מנורות בתקרה? תדליקי אותן!

ב. אם את נשארת באותו אורך מוקד וציר הX שלך לא משתנה
מה בדיוק יעלם פתאום עם הגבהת המצלמה?

החלק התחתון של השולחן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1098931:
א. אין לי מושג מה כתבת שם...
יש לך שם מנורות בתקרה? תדליקי אותן!

הן ג"כ דולקות.

נכתב ע"י tamiro;1098931:
ב. אם את נשארת באותו אורך מוקד וציר הX שלך לא משתנה
מה בדיוק יעלם פתאום עם הגבהת המצלמה?

החלק התחתון של השולחן?

ניסיתי, וזה נראה לגמרי לא יפה.(תמונות מסך לפני רינדור)

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 81.7 · צפיות: 18

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה