כללי בדקות אלו ממש עת רצון - השעה התשיעית בחודש התשיעי

• פותח הנושא קופירייט
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
שנה שעברה אמרו גם השנה התשיעית ליובל...

• הוסף לסימניות
כי זה בעצם הסגולה!
רק השנה צריך גימיק עבור חברות הצדקה אז בס"ה השמיטו פרט אחד!
(נו רק פרט אחד מה קרה???)

• הוסף לסימניות
לצערי שניכם טועים! קופת העיר כתבו במפורש, שהסגולה במקור היא בשנה התשיעית, אך לצערינו נשתבש לנו חשבון השנים ואין אנו יודעים מתי חלה השנה התשיעית. לכן עושים זאת כל שנה. להזיק- בטוח שלא!

• הוסף לסימניות
יש לזה מקור בספרים? מישהו יודע?

(אפיקורסית אני על עצם השאלה, אה? :cool: )

• הוסף לסימניות
בודאי. רמב"ן

• הוסף לסימניות
מה שבטוח, שכשעם ישראל מתאחד בתפילה לזרוז הגאולה - יכול לצאת מזה רק טוב!

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי מייל שזה מופיע בספר "ברית מנוחה" אבל עדיין לא מצאתי את זה שם

• הוסף לסימניות
קיבלתי במייל
המקור לסגולה - בספר "ברית מנוחה".
(לא כתוב איפה בדיוק)

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 218.9 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אצלינו אמרו תמיד

ואני תפילתי לך ה' עת רצון, סעודה שלישית או חודש אלול, מקורות וזמנים חזקים דיים מכל סגולה אחרת חשבוה ככל שתהיה.

מה לעשות וקשה להתחבר לסגולה שבאה לעולם בגימיק של קופירייטרים. אני עם הסגולה של והיה אם שמוע תשמעו אל מצוותי ו.ו. ו. ו.

• הוסף לסימניות
בגימיק של "קופירייטרים"
לא התכוונת לפותח האשכול!!:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה