דרוש מידע בדק בית-מה יש לכם לומר על זה

• הוסף לסימניות
מחיפוש בפורום נשמע שזה דבר די חיוני.
יש כאן מי שהתנסה בחברה מסוימת או ספק של השרות והיה מרוצה?
דרושות לי המלצות.
בנוסף, הקבלן אומר שאם הדייר מביא בדק בית מטעמו, הם לא עושים בדק מטעמם. זה משמעותי?

• הוסף לסימניות
דרושות לי המלצות.
בנוסף, הקבלן אומר שאם הדייר מביא בדק בית מטעמו, הם לא עושים בדק מטעמם. זה משמעותי?
כן חיוני מאד!
שולחת מספר של מישהו שעל פניו עשה רושם רציני מהאזור המרכז.
קוסטה זה השם אני חושבת 052-829-2646

• תודה
Reactions: cv
  • הוסף לסימניות
ממש לא שווה לחסוך את העניין, מצא לנו ליקויים בדירה (שעל פניו הכל היה נראה לנו בסדר) של למעלה מ15 אלף ש"ח במצטבר

• הוסף לסימניות
ראשית בדיקה מטעמם זה חובה!!!
זה כחלק ממסירת הדירה ולא קשור לזכותכם החוקית להביא בדק בית
עכשיו לגבי הבאת בדק בית פרטי: אני הבאתי בזמנו ו... מה אני יגיד היו הרבה דיבורים גדולים ולבסוף לא משהו... ולא שלא היו בעיות אלא נגיד בריצוף הוא אומר לי זה מכוער אבל זה עובר... נו, תגיד לי למען ה' בשביל זה שילמתי לך כל כך הרבה בשביל לשמוע זה לא יפה וזה.. אבל חוקי...
לכן תעשו כשיקולכם
זה דבר טוב שלא יובן אחרת אבל תבדקו היטיב!!!
כולם חזקים בדיבורים...
ותכינו שרירים לאחר המסמך של הבדק שאכן הקבלן יכנס לפעולת תיקונים או פיצויים שמגיע לכם
ולסיום: זה דירה בבנין תמ"א???

• תודה
  • הוסף לסימניות
דרושות לי המלצות.
מצורף מייל בנושא של בדק -בית
תקרא ותחכים

מכיוון שבפרוג אסור לעשות פירסום
אז מחוק השם של החברה שעליה המייל מדבר

אם תרצה תשלח לי הודעה בפרטי
ואתן לך בשמחה את השם של החברה

בהצלחה .

--------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------

אני מקבל הרבה פניות/שאלות בנושא הזה
ובמיוחד פנו אליי כמה רוכשים
והרבה אנשים מתקשרים בנושא הזה על מנת לחסוך את הזמן שלכם ושלי אני יכתוב פה את הנקודות שהרבה שאלו בהקשר של הבדק בית
והסיבה שבחרנו דווקא לעשות את הקבוצה הגדולה של הבדק-בית דווקא אצל חברת ###
וכך הדברים יהיו ברורים יותר

הצורך בעשיית בדק בית - הרבה שאלו האם כדאי וצריך לעשות בדק בית ואם כן האם צריך חברה המתמחה בכך או שאפשר לקחת מפקח בניה שיעשה את הבדיקה
תראו כל אחד יעשה מה שהוא מבין אבל יש 2 נקודות חשובות א. כמעט כל הקבלנים ממליצים לרוכשים לא לעשות בדק-בית ואם הקבלן ממליץ ולפעמים אפילו משכנע לא לעשות בדק-בית אז כנראה שכן כדאי לעשות....
ב. יש הרבה פגמים בדירה שהם בשטח "האפור" לדוגמא - שהריצוף לא נעשה בצורה ישרה וחלקה לגמרי ויש בליטות בין המרצפות אם תבוא לבד ואפילו אם תבוא עם מפקח בניה - הקבלן יטען שהריצוף עומד בתקן ואין מה לעשות לעומת זאת אם תבוא עם חברה של בדק בית המוציאה דו"ח הקביל בבית משפט - הקבלן כבר לא יוכל לטעון שזה על פי התקן מכיוון שיש דו"ח שנכתב על ידי חברה מוסמכת אשר הינו קביל בבית משפט שבו כתוב שזה לא עומד בתקן ( ויש עוד הרבה דוגמאות - בריצוף , בארונות, בשקעים , בנקודות החשמל ,וכמובן כל הנושא של הרטיבויות , ועוד , ועוד , ) .

כמובן שיש לפעמים שיש ליקויים נסתרים חמורים - שאז זה ממש הצלה בזה שהחברת בדק-בית מגלה את כל הליקויים .
(יש רוכשים שקנו בשכונה , והם אמרו לי שאצלהם הבדק-בית מצא ליקויים בסך של מעל 180,000 שקל !!!
ונתאר לעצמנו , מה היה קורה , אם הם לא היו מביאים את הבדק-בית .

הצורך בלקיחת חברה המתמחה בכך
- כמו שהסברתי עיקר החשיבות של הנושא של בדק -בית הוא שזה יעשה על ידי חברה שעורכת ונותנת לך ביד דו"ח על כל הליקויים ושהדוחות שלה קבילים בבית משפט ( אף אחד לא רוצה בסוף להגיע לבית משפט , אבל עצם זה שהקבלן מקבל דו"ח רציני שאפשר להתקדם איתו... זה כבר עושה הכל .... כי הקבלן מבין שלא שווה להתחמק איתכם ... כי אפשר להתקדם ... , וד"ל ) .
ולכן חשוב מאוד שאם כבר החלטתם לקחת בדק-בית אז לוודאות שהוא מוציא דו"ח , ושאכן הדו"ח שלו קביל ומוכר בבית משפט .

וכמובן כדי למצוא את כל הליקויים צריך לקחת חברה רצינית
וככל שהחברה טובה יותר , כך היא תמצא יותר ליקויים ....

הזמן לעשות את הבדק-בית - כדאי מאוד לעשות את הבדק- בית בזמן קבלת החזקה על הדירה או בתקופה הסמוכה לזה ולא כדאי לאחר ולדחות את הבדיקה , מהסיבה הפשוטה שככל וימצאו ליקויים שבאמת נגרמו מחמת הקבלן אך יתכן והם עלולים להיגרם על ידי הקונה , אז גם אם אם באמת הליקויים האלה היו כבר בזמן המסירה , הקבלן יכול לטעון שזה נעשה על ידי הקונה , ויהיה קשה מאוד להתנהל מול הקבלן במצב הזה .
לכן כדי לעשות את הבדיקה , או במסירה הראשונית , או מיד בזמן קבלת החזקה על הדירה .
ולא מומלץ לאחר את זה !!!

המחיר - - בסייעתא דשמיא עשינו קבוצה על מנת להוזיל את המחירים גם בנושא של בדק-בית
ומכיוון שהיו כמות מאוד גדולה של קוני דירות שהיו צריכים לעשות את הבדיקה של הבדק בית
אז הגענו איתם להסדר שהמחיר של הבדק- בית יהיה 950 שקל לדירות של 3-4-5 חדרים
שזה מחיר שהוא ממש ממש זול לבדק-בית לדירה . (שנעשה על ידי חברה המוסמכת לכך ומוציאה דוחות וכנ"ל , מי שמעוניין במפקח בניה שיהיה נוכח עמו בשעת המסירה אבל שאינו רושם דו"ח המוכר בבתי משפט , יכול למצוא ב 400/500 שקל , אבל אז סה"כ המפקח נמצא איתך במסירה ובודק ואז זה בדיוק כמו שתבדוק לבד וסתם חבל על הכסף )
אמנם המחיר הזה הוא רק עם יש להם שתי בדיקות הנעשות באותו יום בשכונה ולכן מי שמעוניין לעשות את הבדק בית ולקבל את המחיר הקבוצתי אז שפשוט יבקש מהמזכירה של החברה שתתאם לו שיהיה באותו יום עם שכן נוסף (היא עושה את זה , ולא צריך לטרוח לחפש שכן נוסף...)
בגלל שיש להם המון לקוחות ברמה ד'/ה' אז תמיד זה מסתדר שיהיה להם 2 בדיקות באותו היום !!!! (ככה שבעצם תמיד המחיר הוא 950 ש"ח)

הסיבה שלקחנו דווקא את חברת ###- חשוב להסביר
יש בהקשר של הבדק בית כמה סוגים ורמות -
יש חברות (ובעיקר מהנדסים פרטיים) שבאופן כללי המחירים שלהם לבדק בית הם באיזור ה -1,000 שקל לבדיקה של דירה
ויש חברות שמתחילות באיזור ה -2,000 שקל לבדיקה אחת !!!
וכמובן שיש הרבה הבדלים בבדיקה של הבדק בית , בין החברות השונות .
כשאנחנו חיפשנו לעשות בדק בית לדירה שלנו (וליצור קבוצה במחיר זול , כדי שלנו באופן אישי יהיה יותר זול , וממילא גם לכולם...)
זה לקחת חברה איכותית ויקרה !!!
ועל ידי משא ומתן טוב ועם הרבה סייעתא דשמיא להוריד אותה למחיר הזול !!!!

וזה מה שהצלחנו לעשות עם חברת פלס
לקחת חברה שבאופן כללי המחירים שלה הם מעל 2,000 שקל לבדיקה
ולהוריד אותם למחיר הזול !!!!

דבר אחרון-
שכל אחד יחליט האם הוא רוצה לעשות את הבדק- בית (אני גם שילמתי , בדיוק כמו כולם)
צירפתי גם את הקבלה שלי ... על התשלום שלי ...
אם תחליט לעשות את הבדיקה או שלא תעשה אותה הסיבה שהקדשתי כמה דקות לכתוב את זה - כי כל כך הרבה מתקשרים וחוזרים על אותם השאלות בנושא של הבדק-בית ושל המחיר שלו אז הנה מוגש בפניכם כל החומר ... ומי שמעונין להתקדם שיעשה על פי הפרטים האלה

• תודה
  • הוסף לסימניות
ראשית בדיקה מטעמם זה חובה!!!
זה כחלק ממסירת הדירה ולא קשור לזכותכם החוקית להביא בדק בית
עכשיו לגבי הבאת בדק בית פרטי: אני הבאתי בזמנו ו... מה אני יגיד היו הרבה דיבורים גדולים ולבסוף לא משהו... ולא שלא היו בעיות אלא נגיד בריצוף הוא אומר לי זה מכוער אבל זה עובר... נו, תגיד לי למען ה' בשביל זה שילמתי לך כל כך הרבה בשביל לשמוע זה לא יפה וזה.. אבל חוקי...
לכן תעשו כשיקולכם
זה דבר טוב שלא יובן אחרת אבל תבדקו היטיב!!!
כולם חזקים בדיבורים...
ותכינו שרירים לאחר המסמך של הבדק שאכן הקבלן יכנס לפעולת תיקונים או פיצויים שמגיע לכם
ולסיום: זה דירה בבנין תמ"א???
לא מכירה את המקרה הספציפי,
אבל אכן יש תקנים ולפעמים יש פגמים שמעצבנים ממש אבל עוברים בתקן,
ואסור לחברת בדק בית לכתוב אותם בדו"ח.
אפשר באופן אישי לבקש ממנהל העבודה דברים שמפריעים- אבל הם לא חייבים
(אני הגעתי עם לקוחות ל"בדק בית" שהמעלה הייתה שמכיוון שלא מדובר ברשמי כתבתי גם דברים שהם לא חייבים,
וחלק ניכר ביצעו- מה שלא מסובך מידי ועל הדרך,
לדוגמא- פגמים בצבע- אם אני זוכרת נכון רק מה שרואים ממרחק של מטר חייבים לתקן,
אבל בדר"כ לא אכפת להם על הדרך לעבור במקומות נוספים)

• הוסף לסימניות
דרושות לי המלצות.
צור איתי קשר בטלפון 054-4234441 אתן לך את כל המידע המקיף שרק תרצה.

• הוסף לסימניות
אנו לקראת אכלוס
אני צריכה דחוף מידע על חברות לבדק בית,
וכן המלצות מניסיון האם הקבלן מבצע את הדו"ח המרשים או שההמלצות נשארות על הנייר..

אשמח למענה מהיר.
תודה רבה!!!!!

• הוסף לסימניות
אנו לקראת אכלוס
אני צריכה דחוף מידע על חברות לבדק בית,
וכן המלצות מניסיון האם הקבלן מבצע את הדו"ח המרשים או שההמלצות נשארות על הנייר..

אשמח למענה מהיר.
תודה רבה!!!!!
מוזמנת ליצור קשר בטלפון 054-423-4441 אתן לך מידע מקיף בשמחה :)

• הוסף לסימניות
רטיבויות - לוקח להם שנים לתקן.
צבע - הם מתקנים והורסים על הדרך בצורה שזה נראה טלאי על טלאי ועדיף שלא היו נוגעים.
מרצפות שבורות כנ"ל
אם זה לא עקום למדי הם גם לא חייבים להחליף

אז מה הפיתרון:
להשאר איתם בידידות כמה שאפשר ולהוציא בצורה הזאת מה שאפשר
לתעד כל דבר ולשלוח במייל במיוחד לדאוג שיהיה כתוב בפרוטוקול המסירה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הם שוברים ומוציאים את המרצפת ומניחים חדשה. לא רואים כלום אח"כ.
תלוי מי מהעובדים שלהם.
אצלינו היה אחד מומחה הוא באמת עשה עבודה נקיה. יום אחד הוא לא היה הביאו את אחד הפועלים. הוא דפק את כל המרצפות מסביב

• הוסף לסימניות
תלוי מי מהעובדים שלהם.
אצלינו היה אחד מומחה הוא באמת עשה עבודה נקיה. יום אחד הוא לא היה הביאו את אחד הפועלים. הוא דפק את כל המרצפות מסביב
לא רק עבודה נקיה,
צריך להיות רצף מומחה בשביל להחליף מרצפת ושתהיה מפולסת בגובה המרצפות האחרות, ובלי כיסי אויר מתחת
(שיגרמו למרצפת החדשה להישבר מהר מאוד גם/ לשקוע פנימה)

• הוסף לסימניות
צריך להיות רצף מומחה בשביל להחליף מרצפת ושתהיה מפולסת בגובה המרצפות האחרות, ובלי כיסי אויר מתחת
(שיגרמו למרצפת החדשה להישבר מהר מאוד גם/ לשקוע פנימה)
צריך להיות רצף מומחה ולדעת את כל זה גם בריצוף מלכתחילה.
יש משהו מיוחד בהחלפת מרצפת?

• הוסף לסימניות
צריך להיות רצף מומחה ולדעת את כל זה גם בריצוף מלכתחילה.
יש משהו מיוחד בהחלפת מרצפת?
כן, כי אי אפשר לרצף לפי הסדר.
אז צריך לדייק הרבה יותר

• הוסף לסימניות
הבנתי אם הקבלן לא מבצע את התיקונים כנדרש יש אופציה לבדיקה נוספת על ביצוע התיקונים (כמובן בתשלום נוסף).

תכל'ס,
יש לכם המלצה על חברת בדק בית מסוימת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה