התייעצות בדק בית מניסיון

• הוסף לסימניות
מקפיצה
האם חשוב לקחת בדק בית לדירה חדשה או לסמוך על הקבלן?
מה בערך המחירים של בדק בית לדירת ארבעה חדרים סטנדרטית?
יש למשהו המלצה באיזור בת שמש לחברת בדק בית טובה?

• הוסף לסימניות
מקפיצה
בוני העמים
מקצוענים
שירות מעולה

• הוסף לסימניות
ל
מקפיצה
לקחת ולא לסמוך

גם אם יעלה 2000 או טיפה יותר

תיקון הכי פשוט יכול לצאת יותר מכך
מבלי לדבר על נזילות ובעיות אמיתיות

• הוסף לסימניות
מקפיצה
אין לי המלצה על חברה לבדק בית אבל לא לסמוך על הקבלן.
גם אם לא לוקחים בדק בית להקדיש הרבה זמן לעבור דבר דבר ולראות שהכל טוב.
(נזילות פנימיות א"א לראות בלי מכשור, אבל לפעמים גם בדק בית מפספס אותן)
וגם יש תקופה של אחריות, כל בעיה שיש בבית לתעד ולשלוח מייל לקבלן ולהקפיץ להם אם זה עוד לא טופל, שגם אם הם לא יבואו מיד לתקן זה עדיין יהיה באחריותם.

• הוסף לסימניות
מקפיצה
וואו וואו וואו וואו
מעולם אבל מעולם לא הבנתי את השאלה הזו אדם קונה משהו של פעם בחיים ובדרך כלל משלם על כך רוב חייו
השאלה היחידה הכי קריטית והכי חכמה לפני אפילו מיזוג מטבח ריהוט כן וגם לפני דלת כניסה לבית הם מסתפקים
אז לשואלים חברות בדק בית עדיף מומלצים הם מקצוענים ברמות הם מודעים לכלל התקנים שאמורים להיות למשל כניסה לממד גובה הריצוף גובה מדרגה וכו ליקווים שהקבלן ניסה לחפות גובה ריצוף סטיות וכו הכל נמדד בלייזר פלס לייזר וכו ועוד היד נטויה הם יודעים לזהות מקומות שהקבלן צבע אחרי שהיה קצת רטיבות ולא תשימו לב וכו
הכי מצחיק אנשים קונים רכב שאחרי שנתיים מעיפים מתייעצים שנה או מישהו קונה רהיט מתייעצים עם כל מי שקנה בעשור האחרון אבל בדק בית תאמינו זה הדבר הכי חכם שתעשו . תמיד גם טוב להיות רגועים שהכל בסדר ועובד נכון

• הוסף לסימניות
וואו וואו וואו וואו
מעולם אבל מעולם לא הבנתי את השאלה הזו אדם קונה משהו של פעם בחיים ובדרך כלל משלם על כך רוב חייו
השאלה היחידה הכי קריטית והכי חכמה לפני אפילו מיזוג מטבח ריהוט כן וגם לפני דלת כניסה לבית הם מסתפקים
אז לשואלים חברות בדק בית עדיף מומלצים הם מקצוענים ברמות הם מודעים לכלל התקנים שאמורים להיות למשל כניסה לממד גובה הריצוף גובה מדרגה וכו ליקווים שהקבלן ניסה לחפות גובה ריצוף סטיות וכו הכל נמדד בלייזר פלס לייזר וכו ועוד היד נטויה הם יודעים לזהות מקומות שהקבלן צבע אחרי שהיה קצת רטיבות ולא תשימו לב וכו
הכי מצחיק אנשים קונים רכב שאחרי שנתיים מעיפים מתייעצים שנה או מישהו קונה רהיט מתייעצים עם כל מי שקנה בעשור האחרון אבל בדק בית תאמינו זה הדבר הכי חכם שתעשו . תמיד גם טוב להיות רגועים שהכל בסדר ועובד נכון
דווקא בגלל שזו קניה של פעם בחיים אין לנו שום מושג בזה....
ולכן פונים לחוכמת ההמונים ולבעלי נסיון

• הוסף לסימניות
דווקא בגלל שזו קניה של פעם בחיים אין לנו שום מושג בזה....
ולכן פונים לחוכמת ההמונים ולבעלי נסיון
זה לא אישי חס ושלום אני תמיד אוהב לכתוב כך כי שזה יחדור עמוק בתובנת האדם
לעולם לא תתחרט שלקחת בדק בית אני לא יודע מה הפרטים אבל נניח ששמת ממוצע של 2-4 מיליון שח לא שווה בדיקה של 3000 שח בממוצע אחרי שתראה את הבדיקה אתה תבין כמה אתה לא מבין זה מקצוע עם ציוד מותאם בפני עצמו זה הרבה דברים קטנים שלא שמים לב וכו

• הוסף לסימניות
זה לא אישי חס ושלום אני תמיד אוהב לכתוב כך כי שזה יחדור עמוק בתובנת האדם
לעולם לא תתחרט שלקחת בדק בית אני לא יודע מה הפרטים אבל נניח ששמת ממוצע של 2-4 מיליון שח לא שווה בדיקה של 3000 שח בממוצע אחרי שתראה את הבדיקה אתה תבין כמה אתה לא מבין זה מקצוע עם ציוד מותאם בפני עצמו זה הרבה דברים קטנים שלא שמים לב וכו
יש לך המלצה על מישהו ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה