- הוסף לסימניות
של האמא,של מי?
ומה האמא תעשה אם הוא בוכה
אסור להחזיק בדרך...
או של המטפלת
לא קיים איסור להחזיק בדרך.
קיים איסור מהתורה של גזל שינה.
של האמא,של מי?
אסור להחזיק בדרך...
חמירא סכנתא. ובכל מקרה - כל אישה שמגיעה לבית החלמה מכירה את ההנחיות ובאה על דעת כן.לא קיים איסור להחזיק בדרך.
קיים איסור מהתורה של גזל שינה.
זב אחת הסיבות שאני לא אוהבת בית החלמה,של מי?
אסור להחזיק בדרך...
חשבתי שאכפת לך מהתינוק...קיים איסור מהתורה של גזל שינה.
בדיוק בשבילך ובשביל רבות נוספות אנחנו כאןזב אחת הסיבות שאני לא אוהבת בית החלמה,
מה הקשר להגביל אותי כל כך הרבה?
באתי לנוח לא להרגיש באיזה מוסד סגור..
בהחלט!חשבתי שאכפת לך מהתינוק...
כןלטובה?
זה לא מחוסר רגישות אלא מאכפתיות לתינוק.תינוק לא אמור לצאת מהתינוקיה בוכה. זה חוסר רגישות ממש.
הוא אמור להיות על הידיים או עם מוצץ עד לרגע שיקבל את האוכל.
חדר 111 יותר צדדי והוא לא על המעבר של הפרוזדורים, לכן לא שמעת.אני הייתי בלג בעומר בחדר 111 לא שמעתי כלום.
בקשר לתינוקות שבוכים.
ההנחיה היא שאין לעמוד עם תינוק!! בטלסטון מקפידים על כך מאוד, ובביכורים הם יותר מעילימים עין
אשמח לקבל פרטיםבדיוק בשבילך ובשביל רבות נוספות אנחנו כאן![]()
הייתי שם לפני שבוע וחצי והיה ממש שקטהאם עדיין בונים ליד? יש רעש? האם זה מפריע?
אשמח לעדכון, די דחוף
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים