שיתוף בתהליך בדרך לצביעה :) וגם חידה

• הוסף לסימניות
עדיין בדרך לצבע, צפו לעדכון בהמשך :)

והחידה: משהו באיור לא מסתדר, בין ההתרחשות לסביבה.
גיליתם?

שולחן החג2.jpg

מאחלת לכולם גמר חתימה טובה! ובהמשך גם חג סוכות שמח :)

• הוסף לסימניות
כולם שמחים וצוהלים אפילו שצפוף...

• הוסף לסימניות
לדעתי הרימון והענף בקישוט מצד ימין לא כ"כ קשורים.
לזה היתה הכוונה?
או אולי הדפנות האחוריות? משהו שם לא נראה לי סימטרי, אולי אני טועה?

• הוסף לסימניות
אז התפוח בדבש בסוכה הוא אכן התשובה הנכונה!!
לפחות מה שהיה בתוכנית...
הבאתם פה רעיונות שלא חשבתי ונהנתי לקרוא חח.

• הוסף לסימניות
איזה יופיייי של ציוררר

• הוסף לסימניות
מותק של אוירה
ומתי שמים אצלכם את הסכך? ;)

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אז שלי לא נכון?

על שלך לא חשבתי כשאיירתי את השרשראות המתנפנפות :)

ציור מתוק
אני ראיתי רק תפוחים ללא הדבש
לכן התלבטתי...

הדבש בצלוחית קטנה לכל משתתף, אולי עם הצבע יהיה ברור יותר..

ואני מיד חשבתי שזה שהאמא יושבת ואוכלת ועוד עם כולם...
לא ממש הגיוני ;)

זה טוב!!
ממש מדע בדיוני..

מותק של אוירה
ומתי שמים אצלכם את הסכך? ;)

חח, יפה!
נכניס אותו בהמשך..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה