ב.ד.ה. בד"ה הזמר והיוצר בחסד עליון "בוצר" - אליעזר בוצר, השיב את נשמתו ליוצרו.

מצב
הנושא נעול.
בדיסק הבית חסר לי רק את השיר ציון ( גרסה מלאה)

ובאור גנוז חסר לי את
1 אבינו מלכנו
2יחידה שלי
3 כף זכות
@אביעזרי יש משתמש שיכול להעלות בבקשה?

• תודה
Reactions: F.M
אביתר בנאי:

נראה לי שראיתי אתמול כאן בשרשור שהעלו הרבה שירים שלו בקבצי שמע ומשום מה עכשיו אינם, מישהו יודע למה?
ואם אין בזה בעיה אשמח שיעלו שוב...
כן, יש בעיה.
יש על השירים שלו זכויות יוצרים.
זה לא הגיוני שיעלו אלבומים שלמים שלו לפה.
יש עדיין משפחה שמתפרנסת (בקושי) מהתמלוגים וכו'
ואין סיבה לגזול דווקא אותם.

כן, יש בעיה.
צודק. תודה על החיזוק.
כרגע מי שרוצה לצפות יכול ביוטיוב.
בשל בורות בעניין הלכתי לעשות גוגל (AI) תחקיר קצר על הענין של זכויות יוצרים,
(שאלתי את בינה למה אם שיר קיים ביוטיוב, אז אסור לפרסם בפלטפורמות אחרות וזה מה שהשיב לי:
זכויות יוצרים הן זכות משפטית שמגנה על יצירות מקוריות כמו שירים, מוזיקה, סרטים, ספרים ותמונות. זכות זו נועדה להבטיח ליוצר היצירה את השליטה על השימוש ביצירתו, כמו גם את הזכות להרוויח ממנה. הנה כמה עקרונות מרכזיים:

מהן זכויות יוצרים על שיר או דיסק?

1. בעלות על היצירה:
    היוצר (או מי שרכש ממנו את הזכויות) מחזיק בזכות להחליט מי יכול להשתמש ביצירה וכיצד.
  2. שימוש מסחרי:
    זכויות היוצרים כוללות את הזכות להרוויח מהיצירה, למשל באמצעות מכירת דיסקים, השמעה ברדיו או פרסום בפלטפורמות כמו ספוטיפיי.
  3. הגבלות על שימוש:
    כל העתקה, שיתוף או פרסום של היצירה ללא רשות עשויה להיחשב כהפרה של זכויות היוצרים, גם אם היא נעשתה ללא כוונה מסחרית.

למה אסור לפרסם דיסק ביוטיוב או פורומים?

1. יוטיוב ופרסום חוקי:
    יוטיוב היא פלטפורמה שמנהלת רישיונות עם בעלי זכויות יוצרים ומאפשרת לשתף שירים ודיסקים במגבלות מסוימות. כאשר דיסק מופיע ביוטיוב, ייתכן שבעל זכויות היוצרים העניק רישיון לשיתוף בפלטפורמה זו בלבד.
    פורומים כמו פרוג או פלטפורמות אחרות אינם חלק מההסכמים הללו, ולכן אין היתר אוטומטי לשתף את החומרים שם.
  2. שימוש שאינו מוגבל ליוטיוב:
    גם אם דיסק מופיע ביוטיוב, זה לא אומר שמותר לשתף אותו במקומות אחרים. אם אתה מפרסם קישור, אולי זה בסדר, אבל העלאת החומר עצמו (כמו קובץ או הקלטה) מהווה העתקה והפצה בלתי חוקית.
  3. שמירה על הכנסות היוצרים:
    שיתוף חופשי בפורומים עלול לפגוע ברווחי היוצר. אם אנשים יכולים להוריד את הדיסק או השיר בחינם, אין להם תמריץ לשלם עבורו.

כיצד ניתן לשתף תוכן באופן חוקי?

• קישור ישיר: שיתוף קישור לסרטון ביוטיוב שנמצא שם באופן חוקי הוא בדרך כלל מותר.
  • אישור מפורש: אם יש לך רשות מבעל הזכויות, תוכל לשתף גם בפורומים אחרים.
  • יצירות ללא זכויות יוצרים: שיתוף יצירות ברשות הרבים (כאלה שזכויות היוצרים עליהן פגו או שהן שוחררו לשימוש חופשי) אפשרי באופן חופשי.

כן, יש בעיה.
אז איפה אפשר לקנות את האלבומים?

• תודה
שימו לב שהוא ממש משלב בסוף השיר את כל היישובים מהעוטף:
עשרה נתיבים (נתיב העשרה) לבאר מים חיים (בארי)
נוסכים עוז (ניר עוז) ושלום על שדרות ארזים וכרמים (כרם שלום, שדרות, קיבוץ ארז, כרמים)
עם זיק של תקווה ורעות לתמיד
עומדים בפני הסופה עם המגן לעתיד (מגן דוד)
@אביעזרי תודה.

שימו לב שהוא ממש משלב בסוף השיר את כל היישובים מהעוטף:
עשרה נתיבים (נתיב העשרה) לבאר מים חיים (בארי)
נוסכים עוז (ניר עוז) ושלום על שדרות ארזים וכרמים (כרם שלום, שדרות, קיבוץ ארז, כרמים)
עם זיק של תקווה ורעות לתמיד
עומדים בפני הסופה עם המגן לעתיד (מגן דוד)
@אביעזרי תודה.

יש עוד כמה ישובים שפספסת רעות,וסופה :) שיר יפה מאד, אגב המילים לא שלו, וגם השיר משלב ממש את הפזמון משבת 'מנוחה ושמחה' למי ששם לב...

• תודה
יש עוד כמה ישובים שפספסת רעות,וסופה :) שיר יפה מאד, אגב המילים לא שלו, וגם השיר משלב ממש את הפזמון משבת 'מנוחה ושמחה' למי ששם לב...
תודה.
איזה קטע, ואו מי שחיבר את המילים בחר את בוצר שזה בול הז'אנר ומי שיכול להעביר אותן בצורה הכי עמוקה וטובה שיש.

תודה.
איזה קטע, ואו מי שחיבר את המילים בחר את בוצר שזה בול הז'אנר ומי שיכול להעביר אותן בצורה הכי עמוקה וטובה שיש.
מי שכתב את זה קוראים לו אמיר בן גל אגב ראיתי בפרטים של הסרטון שעובדיה חממה [אנא בכוח] היה חלק מהמעבדים של השיר, אגב אני עכשיו קורא את המילים זה פשוט מטורף המשחק מילים על השיר 'מנוחה ושמחה'

• תודה
עצוב וכואב זמר ענק אומן נפלא עם המון נשמה המון רגש השיב רבים מעוון קירב כל יהודי השירים שלו היו לי נחמה מרפא ותקווה מלאי כיסופים ועומק יכולות ואוקליות מדהימות אומנות אמיתית מהיחידים ונדיר באופן כללי השירים ציון עדרים פרדס רימונים הבית ועוד ועוד היו חוצי מגזרים חבל על דאבדין יהי זכרו ברוך
רבים השיב מעוון מה כוונתך נראה לי שהמופעים שלו בבראבי היו מעורבים

• תודה
וזה הכוונה לחצית מגזרים המטורפת שלו [כמובן בלי להכנס לגדר ההלכתי והבעיתיות שבדבר...] אבל שימו לב שזה הופעה בבראבי בת''א ומאידך גיסא המופע נפתח בנטפרי,
רבים השיב מעוון מה כוונתך נראה לי שהמופעים שלו בבראבי היו מעורבים

ר
וזה הכוונה לחצית מגזרים המטורפת שלו [כמובן בלי להכנס לגדר ההלכתי והבעיתיות שבדבר...] אבל שימו לב שזה הופעה בבראבי בת''א ומאידך גיסא המופע נפתח בנטפרי,
רק שנטפרי לא יעלו על זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה