כללי בהבאה לדפוס ב2 צבעי פנטון

• הוסף לסימניות
יש לי עבודה שיצרתי בפוטושופ ואילוסטריטור בCMYK
עכשיו אני צריכה להפוך אותה ל2 פנטונים-שחור וצבע נוסף,
מהי הדרך לעשות את זה? אני פשוט מסתבכת,

תודה רבה מראש...

• הוסף לסימניות
אין פה איזה גרפיקאי מומחה שמוכן לענות לי על שאלתי הפשוטה?

האם יש דרך לשנות או שפשוט לבחור אוביקט אחר אוביקט ולשנות את הצבע

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
Shia-אני נפעמת כל פעם מחדש מהרצון והמנכונות הרבה שלך לעזור!!!

חרשתי כבר את האשכול שצירפת
הבעיה שלי לכאורה פחות מורכבת אני לא צריכה לשנות תמונות אלא אוביקטים רבים,
ולא נראה לי שאין דרך מהירה לעשות את זה,

• הוסף לסימניות
לנעמה - בהצלחה

מהנסיון שלי, זו בעיה גדולה. היתה לי עבודה כזו והתוצאה לא היתה משביעה רצון.
אמנם יש הבדל גדול במחיר אבל שוה לתת ללקוח הצעת מחיר נגדית לארבע צבעים ולא לפרק.
לקחתי ללקוח אלף חמש מאות שח על ההחלפה לשני צבעים שלקח המון המון זמן. לא תמיד זה כדאי.

• הוסף לסימניות
נעמה, ברמת העיקרון זה ממש ממש פשוט.
רק שזה משתנה מעבודה לעבודה.

שייע, תמיהני עליך. פשוט לעשות עבודה בשחור ובמג'נטה. מרחב הצבע נשאר CMYK רגיל. מה הבעיה?
ללשכת שירות מודיעים שרק מהשחור והמג'נטה מוציאים פלטות. פשוט וקל.
בתמונות סרוקות, צריך ללכת לערוצים הלא שימושיים, לבחור הכל, ולמחוק.

http://www.prog.co.il/showthread.php?t=19802
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=19180
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=18197

בקיצער...
תתייעצו עם עפרה.

• הוסף לסימניות
לא כל כך ברור מה היה בהתחלה ולאן את חותרת. האם היצירות בנויות מכל גווני הקשת? אז איך זה יוכל להיות אוטומטי? מנין למחשב מה תרצי להפוך לשחור ומה לצבע הנוסף? ודאי שצריך לטפל בכל אובייקט ואובייקט!
באמת עבדתי פעם עם משהו כזה, ואוכל לעזור אם אולי תעלי דוגמה או תסבירי יותר בדיוק.
בעיקרון העבודה היא בערוצים. צריך להעביר את התמונה לשני ערוצים, (אפשר לנסות על ידי העתק אובייקט-הדבק כשרק הערוץ הרצוי דלוק, אבל זה מתאים רק לאובייקט שייראה טוב כשיהיה חד גוני כמות שהוא בדיוק)
בסופו של דבר ערוץ אחד (השחור) יכיל את כל השחורים (והאפורים) שבתמונה, וערוץ נוסף את כל הגוון השני (בעוצמות שונות), כמו שתי שכבות.

• הוסף לסימניות
לשם התחלה נסי לכבות שני ערוצים ולהשאיר רק שחור ועוד אחד, ולראות מה קורה, ומה נמצא כרגע בכל ערוץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה