בהגדרת רשת אלחוטית

• הוסף לסימניות
יש לי ראוטר חדש
אני רוצה לגלוש עליו אלחוטי

שאני מנסה לגלוש מופיע חלון שיש להגדיר את הרשת
ושם הוא מבקש ממני מספר אישי בן 8 ספרות מתוך התוית שעל הנתב,
איפה בודקים את זה? (נטגיר של בזק)
חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי.
ובבזק לא עונים לי כבר כמה שעות... :(

תודה מראש לעונים.
ערב טוב

• הוסף לסימניות
תאפס את הנתב, ותגדיר דרך האתר של בזק ולא דרך הראוטר.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יש מתחת עוד שורה "להמשיך בלי להגדיר" או משהו דומה

• הוסף לסימניות
אבל אז זה לא מאובטח, לא?
וגם אני לא רוצה שיגלשו לי על זה,

• הוסף לסימניות
צודק תגדיר דרך בזק או לבד סיסמה בראוטר ולא יהיה בעיות בכלל (עדיין ניתן לגלוש על חשבונך)
תחפש בראוטר wireless security

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י david48483;901699:
צודק תגדיר דרך בזק או לבד סיסמה בראוטר ולא יהיה בעיות בכלל (עדיין ניתן לגלוש על חשבונך)
תחפש בראוטר wireless security

איפה לחפש? אפשר הדרכה קצת יותר מפורטת, לבורים כמוני?:eek:

• הוסף לסימניות
איזה ראוטר יש אם זה של בזק כנס לאתר של בזק כאן
אם זה חברה אחרת שלח שם ודגם

• הוסף לסימניות
תודה,
נכנסתי לשם
והוא שואל איזה סוג הגנה תקן G או תקן N
(wep או wpa)
מה עדיף/לבחור?

• הוסף לסימניות
wpa עדיף כי יותר קשה לפרץ אותו
אבל יש כרטיסי רשת בעיקר USB הזולים שלא יכולים לעבוד איתו

• הוסף לסימניות
רק לא wep עם כלים מתאימים ניתן למצוא את הקוד בקלות
לא מצאתי עוד כרטיסים שנמכרו בשנתיים האחרונות שלא מתאימים WPA

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה