לא יודעת...רק מגיל 18, לא? אין אפשרות לבקש מהם?
בטח, קיבלתי 3 שנים.משהו קיבלה מהם תשובה על הגשת המלגה
לוקח כמה חודשים...משהו קיבלה מהם תשובה על הגשת המלגה
איך הצלחת להשיג דרגה א?בטח, קיבלתי 3 שנים.
שנה ראשונה עבדתי פרך להוציא מכל האחים של ת''ז. אח''כ אמרה לי המזכירה של המכללה שהיה מיותר.
האמנתי לה, שנה אח''כ צירפתי לכולם את אותו הספח של ההורים שלי- עבר חלק.
נה שלישית קיצרתי את הדרך שוב- ואז נתבקשתי להשלים טפסים.
כנראה תלוי פקיד.ה.
כי אני מילאתי לאחי התאום את אותם מסמכים בדיוק. היה לנו גם אותם קריטריונים בדיוק.
הוא קיבל דרגה ג' (4000)
אני דרגה א (12480)
הגשנו ערעור ויצא זכאי.
שוב,
לדעתי ס''ד ופקיד.
הצלחה.
גובה שכ''לאיך הצלחת להשיג דרגה א?
נראה לי היום האחרון להרשמה, לא לבקשההיום זה היום האחרון להגיש בקשה?
מישהי אולי יודעת?
אני התבקשתי למלא פרטי חשבון בנקמשהו קיבלה מהם תשובה על הגשת המלגה
חברתי קבלה בסמינר החדש, אני לא. אחרי שנה קיבלתי בלימודי תואר על אף ששום דבר בחיי לא השתנה...משהי יודעת אם גם לימודי תעודה של הוראה אפשר להגיש את הבקשה או רק לתואר ?
אני התבקשתי למלא פרטי חשבון בנק
אז שווה לנסות , תודה רבה!חברתי קבלה בסמינר החדש, אני לא. אחרי שנה קיבלתי בלימודי תואר על אף ששום דבר בחיי לא השתנה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים