דרוש מידע בהוראת האדמו"רים: השינוי הדרמטי לבחורי הבר מצווה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
בתכלס, הקסקטים האלה די מכוערים בעיניי,
מקווה מאוד שעד שהבנים שלי יהיו בגיל בר מצווה, מחירי הכובעים יוזלו משמעותית וכל העם יחזור לזה בשמחה וששון..
דוקא אני יותר אוהב את הקסקטים זה יותר חמוד.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זו יוזמה שהתחילה בבני ברק ומתרחבת לכל הארץ,
כך שלא יקרה שבני דודים משני ערים יפגשו ואחד עם קאפלוטש ואחד עם קסקעט
ובעז"ה בשנה שאלחר מכן היוזמה תעלה לישיבות בעז"ה

• הוסף לסימניות
זה לא רק ל10% כי היו רוצים שכולם יעשו את זה אבל אי אפשר לכפות עליהם אז מתחילים את זה מהבר מצוה וימשיכו את זה לכל החיים עד שבעוד 20 שנה כל הציבור כבר ילכו עם זה.
בא נראה. מה שלא יעשה השכל יעשה הזמן.

• הוסף לסימניות
זו יוזמה שהתחילה בבני ברק ומתרחבת לכל הארץ,
כך שלא יקרה שבני דודים משני ערים יפגשו ואחד עם קאפלוטש ואחד עם קסקעט
ובעז"ה בשנה שאלחר מכן היוזמה תעלה לישיבות בעז"ה
ואם יקרה גם לא נורא,
כמו למשל בגור שאלו שגרים בירושלים הולכים עם הפיאות לכיון מטה והשאר מחביאים מתחת לכיפה

• תודה
Reactions: liv
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הפיתרון הינו רק 10% כי מגיל ישיבה קטנה יחזרו ללבוש כובע רגיל לכן לא נראה לי שזה מה שיוזיל את הכובע
אבל עם כל זה הינו חיסכון גדול להורי בחור הבר מצווה
בתקופה הראשונה אחרי הבר מצוה הכובעים נהרסים הרבה יותר מהר עד שהבחורים הצעירים מתרגלים.

• הוסף לסימניות
זה החלטה של אדמורי"ם או של מנהלי תתי"ם?
כי אם זה של אדמורי"ם כמו שכתבו באחד הכתבות, אז ממש מוזר למה רק בבני ברק?!

• הוסף לסימניות
מקווה מאוד שעד שהבנים שלי יהיו בגיל בר מצווה, מחירי הכובעים יוזלו משמעותית וכל העם יחזור לזה בשמחה וששון..
:oops::oops::oops:מכוערים????
דווקא אני ממש אוהב את הקסקטים, זה עושה אותם ממש חמודים:giggle::giggle:
האמת זה תלוי איך הבן שלך נראה

• הוסף לסימניות
אז בעזרת השם תהיו אמאל'ה גדולה ותבינו טוב את העניין וכמובן המצלצלים ידברו בעד עצמם.

• הוסף לסימניות
זה עניין של הרגל בלבד איך זה נראה,
אני מאוד אוהבת את הקסקט,
ועוד יותר אוהבת שיש לבוש מיוחד לשבת

בבעלזא הבחורים נראה לי לובשים את זה ארבע שנים ראשונות
וזה פשוט יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
יוזמה מבורכם
אין אף הורה שמתנגד.
ולגבי הטענה שמחירי הקסקטים יעלו.
קסקטים ניתן לייבא וכל אחד שקצת מתמצא יכול לייבא, ולהחזיק את התחרות.
משא"כ בכובעים שהרבה ניסו ולא הצליחו להביא משהו איכותי וטוב

• הוסף לסימניות
זה עניין של הרגל בלבד איך זה נראה,
אני מאוד אוהבת את הקסקט,
ועוד יותר אוהבת שיש לבוש מיוחד לשבת

בבעלזא הבחורים נראה לי לובשים את זה ארבע שנים ראשונות
וזה פשוט יפה מאוד.
רק בשבת הם כן חובשים כובע חסידי

מה עם שבת גם קסקט או גם כובע ויצא שכרו בהפסדו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה