כללי בהחלטה | איזה עדיף- פרסומת

• הוסף לסימניות
שינויים קלים.
משום מה לא הולך לי עם הפרסומת הזאת.
תודה לעוזרים

• הוסף לסימניות
אני בעד הראשון.
הכריכה האמיתית יותר שחורה , לא?

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!!
אני חושבת שהרקע מדי תופס את העין תבהירי אותו או משהו כזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישכאן;348478:
הכריכה האמיתית יותר שחורה , לא?
בהדפסה הראשונה :)
אח"כ זה נראה כך.

• הוסף לסימניות
הראשון.

יפה מאוד.

ויתכן שצמרת צודקת, תחשבי על זה.

• הוסף לסימניות
ברור שהראשון! ממש יפה! אבל הייתי שמה את המחיר מהדוגמא השניה (בתוך עיגול)

• הוסף לסימניות
יפה!
הראשונה טובה יותר.
אכן לעדן את הרקע מעט.
בין המילה מגיש לקו המפריד תני רווח. או תבטלי את הקו המפריד לגמרי.

• הוסף לסימניות
הראשון עדיף,
מצטרפת בקשר לרקע, עוד דבר שהפריע לי זה הצבע של המילים: "מגיש הרב זמיר כהן" - נראה תקוע כזה. אין לו ביטוי בשום מקום חוץ מהטקסטים.
סה"כ יפה מאד.

• הוסף לסימניות
הראשון אבל מפריע לי הצל...

• הוסף לסימניות
איזה צל? של הספר או הטקסטים?

• הוסף לסימניות
נעמי יפה
אבל שימי לב לשקיפות שעשית לספר הטקסט ההפוך ממש מפריע
ונראה לא טוב במודעה

• הוסף לסימניות
הראשון יפה מאוד
אבל להוציא את הרווח שלפני המספר טלפון (שיהיה מיושר)
ולהוציא את הנקודה אחרי בלבד

• הוסף לסימניות
ראיתי את הכריכה שהעלית לחו"ד. ועכשיו אני רואה את הכריכה הסופית אחרי השינויים יצא ממש יפה ומתאים.

• הוסף לסימניות
שניהם יפים, אבל הרקע בולע את הספר. אין קונטרס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה